Nuorten käsiä päällekkäin.

 

Nuorille

Seurakunnassamme on tarjolla monenlaista nuortentoimintaa. Pääset tutustumaan tarkemmin nuorten toimintaamme näiden sivujen kautta.

                                                     Tervetuloa mukaan!

Nuori seurakunta somessa

Instagram: raisionnuorisrk
Snapchat: raisionnuorisrk
Tiktok: raisionnuorisrk​​​​
Twitch: raisionnuoret

Seuraa näitä kanavia niin tiedät milloin ja missä tapahtuu.

 

Nuorisotyön viikkotoiminta

Roolipeli-ilta

parittomien viikkojen tiistaisin klo 18 Nurkassa

Pelaillaan roolipelejä, maalaillaan figuureja yms. Mahdollisuus pelailla myös muita lautapelejä. Mukaan voi tulla myös, vaikka ei olisi aiempaa roolipelikokemusta! Iltoihin ei ole pakko tulla pelaamaan, voi tulla myös hengaamaan ja seuraamaan peliä ja voi käydä vain satunnaisestikin. Syksyn 2023 peli-illat: 29.8., 12.9., 26.9., 24.10., 7.11., 21.11. ja 5.12.

Syksyn roolipelileiri järjestetään samaan aikaan jatkisleirin kanssa Viherlahdessa 29.9.–1.10. --> Ilmoittautuminen jatkoisoskoulutus-välilehdeltä.

Hengari

keskiviikkoisin 18-20 Nurkassa. Kaikkien rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten yhteinen hengailuilta. Luvassa kavereita, jutustelua ja pelailua yms. Huom! Silloin kun on KirkonMenot 6.9., 4.10., 1.11. ja 7.12., Nurkka aukeaa vasta KirkonMenojen jälkeen klo 19.

Nuorisotyön Myllypäivystys

Kauppakeskus Myllyn ensimmäisessä kerroksessa perjantai-iltaisin klo 16-20 .
Nuorisotyön päivystys syksyllä alkaen pe 1.9.

 

Muuta toimintaa nuorille 

KirkonMenot

Joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona (itsenäisyyspäivästä johtuen joulukuun KirkonMenot torstaina) klo 18 kirkossa; syksyn 2023 menot 6.9., 4.10., 1.11. ja 7.12.

Menevämpi iltamessu ajatuksella "nuorilta nuorille". Menoissa mukana mm. nuorten bändi ja jatkikset. KirkonMenojen jälkeen Nurkassa rupatellaan teejatkojen merkeissä n. klo 19-20.

Syyslomalla tapahtuu seuriksella...

Alla olevasta mainoksesta näät mitä luvassa. Huom! Nuortenyö 14.-15.10. vain ennakkoon ilmoittautuneille, ilmoittaudu tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä (31.8.-13.10.)

 

KAMARA

Seurakuntain välinen lauta- ja roolipelitapahtuma järjestetään tällä kertaa Martinseurakunnan tiloissa. Tapahtuma on kaksipäivänen: aloitellaan perjantaina 10.11. ja jatketaan lauantaina 11.11. Tervetuloa mukaan pelaamaan ja tutustumaan muihin pelaajiin seurakunnan alueella. Ilmoittautuminen aukeaa piakkoin tähän.

Talvilanit

Legendaariset lanit tulevat taas! Eli rentoa pelailua omilla laitteilla seurakuntatalon alakerrassa. Aloitellaan keskiviikkona 3.1. klo 12 ja lopetetaan perjantaihin 5.1. klo 12 mennessä. Ruokailuja ei ole järjestetty, joten omat eväät mukaan. Laneissa laitetaan yöllä pelivälineet kiinni ja nukutaan hieman (makuupussit, makuualustat ja tyynyt yms. jokainen tuo itse). Lanit on tarkoitettu 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

ILMOITTAUDU TÄSSÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä! (28.12.2023 mennessä)

JAA #VALOA

Kaipaatko kuuntelijaa? Kirkon keskusteluapu on sinua varten.

Voit aloittaa chatin tai soittaa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja nimettömiä. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta. Päivystäjät ovat koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.