Nuoret ovat kokoontuneet kaaren muotoon.

Nuorille

Seurakunnassamme on tarjolla monenlaista nuortentoimintaa. Pääset tutustumaan tarkemmin nuorten toimintaamme näiden sivujen kautta.

Tervetuloa mukaan!

NUORI SEURAKUNTA SOMESSA

Instagram: raisionnuorisrk
Snapchat: raisionnuorisrk
Twitch: raisionnuorisrk
Tiktok: raisionnuorisrk​​​​

Seuraa näitä kanavia niin tiedät milloin ja missä tapahtuu.

NUORISOTYÖN VIIKKOTOIMINTA

Roolipeli-ilta

parittomien viikkojen tiistaisin klo 18-21 Nurkassa

Pelaillaan roolipelejä, maalaillaan figuureja yms. Mahdollisuus pelailla myös muita lautapelejä. Mukaan voi tulla myös, vaikka ei olisi aiempaa roolipelikokemusta! Iltoihin ei ole pakko tulla pelaamaan, voi tulla myös hengaamaan ja seuraamaan peliä ja voi käydä vain satunnaisestikin.

Hengari

keskiviikkoisin 18-20 Nurkassa
Kaikkien rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten yhteinen hengailuilta. Luvassa kavereita, jutustelua, pelailua, pientä purtavaa yms.

Nuorten aikuisten ilta

parillisten viikkojen torstaisin klo 18-21 Nurkassa

Kuluvana vuonna 18 vuotta täyttävien ja sitä vanhempien oma ilta parillisten viikkojen torstaisin.

Nuorisotyön Myllypäivystys

perjantaisin klo 16-20 seurakunnan tilassa kauppakeskus Myllyssä

Nuorisotyönohjaajat päivystävät seurakunnan tilassa Kauppakeskus Myllyn ensimmäisessä kerroksessa perjantai-iltaisin.

Instagram-hartaus

säännöllisen epäsäännöllisesti instagramissa

IG-hartaus nuorisotyön sivulla @raisionnuorisrk.

MUUTA TULEVAA NUORTENTOIMINTAA

Talvilanit 18.-19.2.2022 klo 12-18

HUOM! Talvilanit siirtyvät koronarajoitusten vuoksi helmikuuhun!

Videopelitapahtuma seurakuntatalon alakerrassa. Omat eväät ja laitteet mukaan, voit pelata tietokoneella tai pelikonsolilla. Lanien aikana pyritään järjestämään myös pari turnausta! Mukaan mahtuu 25 pelaaja.

Ilmoittautuminen tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä13.2.2022 mennessä!

Nerf-ilta

ti 22.2. klo 15 alkaen seurakuntatalolla
Leikkimielisiä Nerf-matseja seurakuntatalon alakerrassa. Omia välineitä saa käyttää (ei sähkökäyttöisiä), pelivälineitä löytyy myös seurakunnan puolesta.

K-15!

KirkonMenot

joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona klo 18 kirkossa; kevään 2022 menot 2.2., 2.3., 6.4. ja 4.5.

Menevämpi iltamessu ajatuksella "nuorilta nuorille". Menoissa mukana mm. nuorten bändi, iskot ja jatkikset. KirkonMenojen jälkeen Nurkassa rupatellaan teejatkojen merkeissä klo 19-20.

JAA #VALOA

Kaipaatko kuuntelijaa? Kirkon keskusteluapu on sinua varten.

Voit aloittaa chatin tai soittaa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja nimettömiä. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta. Päivystäjät ovat koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Nuorisoa kokoontunut pelaamaan Nurkkaan.