Nuoret ovat kokoontuneet kaaren muotoon.

Nuorille

Seurakunnassamme on tarjolla monenlaista nuortentoimintaa. Pääset tutustumaan tarkemmin nuorten toimintaamme näiden sivujen kautta.

Tervetuloa mukaan!

HENGARI

keskiviikkoisin 18-20 Nurkassa
Vapaa hengausilta
Poikkeukset: KirkonMenot

NUORTEN LATAAMO

perjantaisin 16-20 Myllyssä
Nuortenillassa on mahdollisesti ohjelmaa. Mahdollisia aiheita nuorteniltojen ohjelmaksi voi ehdottaa nuorisotyönohjaaja Ville Haapakoskelle

TEEMIS

parillisten viikkojen tiistai klo 18-> Nurkassa
Teemiksissä syvennytään keskustelemaan jostain tietystä teemasta ja tutkitaan myös mitä raamattu aiheesta sanoo. Teemoja voi ehdottaa nuorisotyönohjaaja Ville Haapakoskelle.

KIRKONMENOT

pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä keskiviikkoina klo 18 kirkossa
KirkonMenojen jälkeen Nurkassa rupatellaan kirkkokahvien merkeissä klo 19-20.

NUORTEN AIKUISTEN ILLAT

parillisten viikkojen torstai klo 18-21 Nurkassa
Nuorille aikuisille oma hengausilta

ROOLIPELI-ILLAT

parittomien viikkojen torstai klo 18 - 21 Nurkassa
Roolipeli-illoissa pelataan pääsääntöisesti Dungeons & Dragons nimistä roolipeliä. Tule mukaan katsomaan ja tutustumaan.

NERF-TURNAUS

kerran/kk la klo 15 alkaen Kokinvuoren srk-kodissa
Nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu Nerf-turnaus. Leikkimielistä kisailua ja pientä liikuntaa rennossa hengessä. Hyvät palkinnot. Omia välineitä ei tarvitse olla. Lisätietoja Villeltä.

Nuortentila Nurkka sijaitsee seurakuntalossamme Kirkkoherrankuja 2.

Isostoiminnan ja jatko isostoiminnan ohjelman löydät lisävalikosta.

ISOSIA TARVITAAN KEVÄÄLLÄ 2020

* K-12 leirille, 3.-5.4.2020, isoseksi ilmoittaudut TÄSTÄ. 29.2. mennessä.

* 10-leirille ja -synttäreille, 15.-17.5.2020, isoseksi ilmoittaudut TÄSTÄ  31.3. mennessä.

* Isoskoulutus 3AB leireille 6.-8.3. ja 20.-22.3. Leirin aiheena raamattu. Isoseksi voit ilmoitautua TÄSTÄ. 22.2. asti. Koulutuksessa olevien ilmoittautuminen on isoskoulutus-sivulla

JAA #VALOA

Kaipaatko kuuntelijaa? Kirkon keskusteluapu on sinua varten.

Voit aloittaa chatin tai soittaa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja nimettömiä. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta. Päivystäjät ovat koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Nuorisoa kokoontunut pelaamaan Nurkkaan.