Nuoret ovat kokoontuneet kaaren muotoon.

Nuorille

Seurakunnassamme on tarjolla monenlaista nuortentoimintaa. Pääset tutustumaan tarkemmin nuorten toimintaamme näiden sivujen kautta.

Tervetuloa mukaan!

NUORI SEURAKUNTA SOMESSA

Instagram: raisionnuorisrk
Snapchat: raisionnuorisrk
Twitch: raisionnuorisrk
Tiktok: raisionnuorisrk​​​​
Facebook: Nurkka
Discord: Nurkka (linkin saa kysymällä Tomilta tai Hannulta, bottien takia emme julkaise nettisivulla)

Seuraa näitä kanavia niin tiedät milloin ja missä tapahtuu.

NUORISOTYÖN VIIKKOTOIMINTA

Höntsäpelit

maanantaisin klo 16-18 Ihalan koulun salissa

Leikkimielistä pelailua liikunnan ilosta ilman sen suurempia tavoitteita. Pelataan mitä mieli milloinkin tekee.

Videopeli-ilta

maanantaisin klo 18-21 Discordissa

Videopelejä seurakunnan Discord-kanavalla. Pelataan mitä osallistujilta löytyy. Kysy liittymislinkkiä Tomilta, Hannulta tai Juliukselta.

Lautapeli-ilta

parittomien viikkojen tiistaisin klo 18-21 Nurkassa

Pelaillaan erilaisia tuttuja ja tuntemattomampia lautapelejä parittomien viikkojen tiistaina osallistujien toiveiden mukaisesti. Rippikoulusalissa pyörii samaan aikaan roolipelikerho, johon mukaanpääsyä voit kysellä Hannulta.

Hengari

keskiviikkoisin 18-20 Nurkassa
Kaikkien rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten yhteinen hengailuilta. Luvassa kavereita, jutustelua, pelailua, pientä purtavaa yms.

Nuorten aikuisten ilta

parillisten viikkojen torstaisin klo 18-21 Nurkassa

Kuluvana vuonna 18 vuotta täyttävien ja sitä vanhempien oma ilta parillisten viikkojen torstaisin.

Nuortenilta

perjantaisin klo 18-21 Nurkassa

Ohjelmallinen nuortenilta Nurkassa vaihtuvan teeman ympärillä. Aiheita voi ehdottaa suoraan nuorisotyönohjaajille.

Iltahartaus

joka toinen perjantai klo 21 IG-livessä

Lyhyt IG-liveiltahartaus nuorisotyön IG-sivulla @raisionnuorisrk.

MUUTA TULEVAA NUORTENTOIMINTAA

KirkonMenot

kerran kuussa keskiviikkona klo 18 kirkossa

Menevämpi iltamessu ajatuksella "nuorilta nuorille". Menoissa mukana mm. nuorten bändi, iskot ja jatkikset. KirkonMenojen jälkeen Nurkassa rupatellaan kirkkokahvien merkeissä klo 19-20.

KirkonMenot tulevana syksynä 8.9., 6.10., 10.11. & 1.12.

Nuorten yö

8.-9.10.2021 Nurkassa klo 18-12

Koko yön kestävä nuortenilta seurakuntatalon alakerrassa. Luvassa yhteistä ohjelmaa, pientä kisailua ja mukavaa yhdessäoloa.

Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lisätietoja Hannulta.

Nuorten adventtileiri

3.-5.12.2021 Viherlahdessa

Kaikkien kuluvana vuonna 15 täyttävien ja sitä vanhempien nuorten yhteinen viikonloppuleiri Viherlahden leirikeskuksessa. Ohjelmasta vastaa nuorten hallitus NuHa. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin. Leirin hinta 40 €.

Nerf-turnaus

noin kerran kussa lauantaina klo 15 alkaen seurakuntatalolla
Koko lukuvuoden kestävä Nerf-turnaus. Koko kauden paras pelaaja palkitaan! Omia välineitä saa käyttää (ei sähkökäyttöisiä), mutta välineet löytyy myös seurakunnan puolesta. K-15!

Nerfit tulevana syksynä 30.10., 13.11. & 18.12.

JAA #VALOA

Kaipaatko kuuntelijaa? Kirkon keskusteluapu on sinua varten.

Voit aloittaa chatin tai soittaa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja nimettömiä. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta. Päivystäjät ovat koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Nuorisoa kokoontunut pelaamaan Nurkkaan.