Nuoret ovat kokoontuneet kaaren muotoon.

Nuorille

Seurakunnassamme on tarjolla monenlaista nuortentoimintaa. Pääset tutustumaan tarkemmin nuorten toimintaamme näiden sivujen kautta.

Tervetuloa mukaan!

NUORI SEURAKUNTA SOMESSA

Instagram: raisionnuorisrk
Snapchat: raisionnuorisrk
Twitch: raisionnuorisrk
Tiktok: raisionnuorisrk​​​​

Seuraa näitä kanavia niin tiedät milloin ja missä tapahtuu.

NUORISOTYÖN VIIKKOTOIMINTA

Roolipeli-ilta

parittomien viikkojen tiistaisin klo 18 Nurkassa

Pelaillaan roolipelejä, maalaillaan figuureja yms. Mahdollisuus pelailla myös muita lautapelejä. Mukaan voi tulla myös, vaikka ei olisi aiempaa roolipelikokemusta! Iltoihin ei ole pakko tulla pelaamaan, voi tulla myös hengaamaan ja seuraamaan peliä ja voi käydä vain satunnaisestikin. (Syksyn peli-illat: 13.9., 27.9., 11.10., 25.10., 8.11., 22.11. ja 20.12.) (Kevään 2023 peli-illat: 17.1., 31.1., 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., 11.4., 25.4., 9.5. ja 23.5.)

Hengari

keskiviikkoisin 18-20 Nurkassa (7.9., 5.10., 9.11. ja 7.12. Nurkka auki 19-20 kirkonMenojen teejatkojen merkeissä). Huom! 2.11. Ei hengaria (Megastartti)
Kaikkien rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten yhteinen hengailuilta. Luvassa kavereita, jutustelua ja pelailua yms.

Nuorisotyön Myllypäivystys

perjantaisin klo 16-20 seurakunnan tilassa kauppakeskus Myllyssä

Nuorisotyönohjaajat päivystävät seurakunnan tilassa Kauppakeskus Myllyn ensimmäisessä kerroksessa perjantai-iltaisin.

MUUTA TULEVAA NUORTENTOIMINTAA

KirkonMenot

joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona klo 18 kirkossa; syksyn 2022 menot 7.9., 5.10., 9.11. ja 7.12.

Menevämpi iltamessu ajatuksella "nuorilta nuorille". Menoissa mukana mm. nuorten bändi ja jatkikset. KirkonMenojen jälkeen Nurkassa rupatellaan teejatkojen merkeissä n. klo 19-20.

NA:Go

keskimäärin kerran kuussa

Nuorten aikuisten retkiä liikuntapaikkoihin, kulttuuritapahtumiin, ym. toiveiden ja innostuksen mukaan. K18.

Tulevat retkikohteet ja ilmoittautumiset löytyvät alasivulta Nuoret aikuiset.

SYYSLOMALLA

ti 18.10. klo: 16 - 20 Nurkassa peli-ilta (lautapelit/nerf)

ke 19.10. klo:16 - 20 Nurkassa syys - hengari , hengailua, pelailua ja pientä ohjelmaa.

KOKO SEURAKUNNAN VAPAAEHTOISTEN JOULURUOKAILU ke 7.12.

Nuorisotyön vapaaehtoiset ruokailevat toisessa kattauksessa eli heti joulukuun KirkonMenojen jälkeen klo 19.00. Ilmoittautukaa TÄSTÄ ajalla 1.-15.11.

Lisätiedot Mialta.

JAA #VALOA

Kaipaatko kuuntelijaa? Kirkon keskusteluapu on sinua varten.

Voit aloittaa chatin tai soittaa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja nimettömiä. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta. Päivystäjät ovat koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.