Nuorten käsiä päällekkäin.

Nuorille

Seurakunnassamme on tarjolla monenlaista nuortentoimintaa. Pääset tutustumaan tarkemmin nuorten toimintaamme näiden sivujen kautta.

                                                     Tervetuloa mukaan!

Nuori seurakunta netissä

Ota somekanavat haltuun, niin pysyt ajan tasalla siitä, milloin ja missä tapahtuu.

Instagram: raisionnuorisrk
Snapchat: raisionnuorisrk
Tiktok: raisionnuorisrk​​​​
Twitch: raisionnuoret

Meillä on myös podcast! Löytyy osoitteesta rss.com/podcasts/sakariristo ja kaikkialta, mistä podcasteja tykkäät kuunnella!

 

Nuorisotyön viikkotoiminta

Roolipeli-ilta

parittomien viikkojen tiistaisin klo 18 Nurkassa

Pelaillaan roolipelejä, maalaillaan figuureja yms. Mahdollisuus pelailla myös muita lautapelejä. Mukaan voi tulla myös, vaikka ei olisi aiempaa roolipelikokemusta! Iltoihin ei ole pakko tulla pelaamaan, voi tulla myös hengaamaan ja seuraamaan peliä ja voi käydä vain satunnaisestikin. Kevään 2024 osalta avoimet peli-illat on pelattu ja kesän jälkeen ensimmäinen avoin peli-ilta pidetään tiistaina 10.9. Tuolloin on myös rekry kahteen seurakunnalla toimivaan suljettuun peliryhmään. Jos et pääse tuolloin mukaan, mutta haluat mukaan suljettuun kampanjaan, ole yhteydessä Mikaan. 

Seuraavat avoimet roolipeli-illat: 10.9., 24.9., 8.10., (22.10. mahdollinen vierailu toisen seurakunnan rope-iltaan, lisätietoja lähempänä), 5.11., 19.11. ja 3.12. 

Hengari

Keskiviikkoisin 18-20 Nurkassa. Kaikkien rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten yhteinen hengailuilta. Luvassa kavereita, jutustelua ja pelailua yms. Huom! Silloin kun on KirkonMenot, Nurkka aukeaa vasta KirkonMenojen jälkeen klo 19. Syksyn ensimmäiset KirkonMenot 11.9. 

Nuorisotyön Myllypäivystys

Kauppakeskus Myllyn ensimmäisessä kerroksessa seurakunnan tilassa perjantai-iltaisin klo 16-20 .
 

Muuta toimintaa nuorille 

KirkonMenot

Joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona (vapusta johtuen toukokuun KirkonMenot torstaina) klo 18 kirkossa. Menevämpi iltamessu ajatuksella "nuorilta nuorille". Menoissa mukana mm. nuorten bändi ja jatkikset. KirkonMenojen jälkeen Nurkassa rupatellaan teejatkojen merkeissä n. klo 19-20.

Kevään 2024 viimeiset menot: 2.5. Syksyn 2024 ensimmäiset menot: 11.9. ( Huom! syksystä lähtien menot joka kuun toisena keskiviikkona). Kesällä ei KirkonMenoja.

KaMaRa

Seurakuntain välinen lauta- ja roolipelitapahtuma laajenee keväällä tutulle kamaralle... eli Nurkkaan!

Tapahtuma järjestetään la 20.4. klo 13-20 ja su 21.4. 13-18. Sisäänkäynti seurakuntatalon alakerran nuoristotila Nurkan ovesta.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, mutta voit saapua paikalle myös ilmoittamatta. Huomioi, että ruokaa varataan vain ilmoittautuneille! (Ruokailut la noin klo 16 ja su noin klo 15.) Tapahtuman ilmoittautuminen auki 10.4. asti. Lisätiedot Mikalta.

 

---> LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN <---

JAA #VALOA

Kaipaatko kuuntelijaa? Kirkon keskusteluapu on sinua varten.

Voit aloittaa chatin tai soittaa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja nimettömiä. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi painavasta asiasta. Päivystäjät ovat koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.