Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys. Keräyksellä autetaan hädänalaisia, syrjäytyneitä sekä heikommassa asemassa olevia yksittäisiä ihmisiä, perheitä ja yhteisöjä Suomessa ja ulkomailla. Apua annetaan syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Keräyksen kohde vaihtuu vuosittain.

Auttaa voi monin tavoin, esimerkiksi osallistumalla lipaskeräyksiin ja Yhteisvastuu-tapahtumiin tai lahjoittamalla keräystilille.

Voit lahjoittaa helposti oman seurakuntamme Yhteisvastuu-keräykseen tämän linkin kautta

Voit myös ohjata lahjoituksesi jollekin alla olevista tileistä
Raision seurakunnan viitteellä 301725
Aktia: FI82 4055 0010 4148 41
Nordea: FI16 2089 1800 0067 75
Pohjola pankki: FI14 5000 0120 2362 28

Yhteisvastuu 2020 tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tukemalla vanhemmuutta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Suomessa vanhemmuutta tuetaan yhteisvastuuvaroilla yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Maailman katastrofialueille avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Helmikuun alussa käynnistyneen keräyksen suojelijana on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Keräyksen esimiehenä toimii arkkipiispa Tapio Luoma. Keräyslupa on voimassa koko vuoden ajan, mutta aktiivisin keräyskausi ajoittuu helmi-huhtikuulle.

Lisätietoja keräyksestä myös täältä.

Yhteisvastuu somessa:
#yhteisvastuu
#sinäriität2020
#minäkannanyhteisvastuuta

YHTEISVASTUUKERÄYKSEN TAPAHTUMAKALENTERI RAISIOSSA
KEVÄÄLLÄ 2020

Sunnuntai 2.2. klo 10.00
Yhteisvastuukeräyksen avajaismessu Raision kirkossa, jonka jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla (Kirkkoherrankuja 2 ) sekä tietoa vuoden 2020 Yhteisvastuukeräyksestä ja siitä, mitä eri mahdollisuuksia osallistua keräykseen on Raisiossa.

Lauantai 8.2. klo 10-18
Kansainvälinen kattaus Myllyssä. Aiheena Yhteisvastuu 2020, joka tukee vanhemmuutta Suomessa ja maailmalla mm. teemalla ”Sinä riität”.

Lauantai 29.2. klo 10-12
Talvirieha kaikenikäisille Wanhan Pappilan pihassa.Ulkoilua, kasvomaalausta, toiminnallinen Jukebox-hetki, arpajaiset, Halibernit, talvikahvila, grillimakkaraa, mäenlaskua ja lumileikkejä (säävaraus). Päivän tuotto Yhteisvastuun hyväksi. Ulkoilua, kasvomaalausta, toiminnallinen Jukebox-hetki, arpajaiset, Halibernit, talvikahvila, grillimakkaraa, mäenlaskua ja lumileikkejä (säävaraus). Päivän tuotto Yhteisvastuun hyväksi.

Sunnuntai 15.3. klo 15
Hengellisten toivelaulujen yhteislaulukonsertti Raision seurakuntatalolla. Anneli Uitto, laulu & Matti Lepänhaara, haitari, kanttori Sini Nieminen ja Kamarin kööri tahdittavat yhteislauluja. Kahvitarjoilu. Käsiohjelma 5 € ja arpajaiset Yhteisvastuun hyväksi. Mahdollisuus ostaa Yv-tuotteita. Tule mukaan laulamaan ja tekemään hyvää perheille! Laulutoiveita voi jättää Tasalan Kamariin 12.2-4.3.

Yhteisvastuukeräyksestä Raision seurakunnassa vastaa diakoniatyöntekijä Noora Nurmi, jolta saa myös lisätietoja keräyksestä ja siihen liittyvistä tapahtumista Raisiossa.
p. 044 716 0352, sähköposti: noora.nurmi@evl.fi