Leirit, retket ja matkat

Vuosittain järjestetään mm. aikuisten ja perheiden luontopolkuleiri, parisuhdeleirejä sekä perheleiri Viherlahdessa, erilaisia omaishoitajien retkiä lähiympäristöön sekä matkoja mm. Lähetysjuhlille ja kirkon kesätapahtumiin.

Seurakunta menee linnaan ja lintutornille su 5.9 klo 13

Seurakunnan yhteinen luontoretki Kappelinmäen luontopolulle, Kuusiston linnanraunioille ja lintutornille. Historiaa ja luontoa samassa paketissa hartautta unohtamatta!

Tervetuloa mukaan syysretkelle Kuusiston saaren kärkeen! Kävelemme Kappelinmäen luontopolun, ihmettelemme linnanraunioita ja Kuusiston kartanoa ja katsomme taivaan lintuja lintutornista ja tietenkin evästelemme. Kiikari mukaan jos on. Piispanlinna on hyvä paikka pitää pieni hartaus. Menemme paikalle omin autoin ja kimppakyydein. Retkelle osallistuminen edellyttää kykyä kävellä noin viisi kilometria. Säävaraus, oikein huonolla kelillä emme lähde. Kysy lisää Vesa-papilta 0447160339/vesa.siltala@evl.fi. Ilmoittaudu retkelle viimeistään ti 31.8. Retken maksimimäärä on 20 hlöä ja minimimäärä 5 hlöä.

Kaiken kansan syysretki Keikyään torstaina 16.9.

Retkemme kohteena on Keikyä, joka kuuluu nykyiseen Sastamalaan. Lähtö Raisiosta mukavalla turvallisella porukalla; bussin kyytiin pääset: klo 8.45 Vaisaaren R-kioski - klo 8.55 seurakuntatalo (Kirkkoherrankuja 2) - klo 9. Raision linja-autoasema Kerttulantiellä. Ajelemme maalaismaisemissa kohti Keikyää, jonne päästyämme meitä odottaa Wanhan pappilan maukas lounas jälkiruokineen ja pappilan historian kuuleminen. Joukkoomme liittyy Keikyän eläkeläiskirkkoherra Osmo Arja-vaimoineen ja sieltä siirrymme bussikyydillä Keikyän kirkkoon messuun. Kirkonmenojen jälkeen ajelemme vielä Keikyän riippusillalle, jonka halukkaat saavat ylittää! Riippusilta on Suomen pisin puurakenteinen riippusilta, 228 metriä. Tästä lähdemmekin kotimatkalle, halukkuden ja aikataulun puitteissa mahdollista on myös välikahvit. Takaisin Raisiossa olemme n. klo 17.

Retken hinta on 20€. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Erja-diakonissalle 0447160326 tai erja.andersson@evl.fi viim. 9.9. Kerro samalla mahdolliset ruoka-aineallergiasi ja erityistarpeesi.

Sydämellisesti mukaan kaikki kansa! Rukoillaan reissumme ja koko alkavan syksyn 2021 puolesta; Jeesus johdata tiemme kulkua!

************************************************************************************************************************************************************