Leirit, retket ja matkat

Vuosittain järjestetään mm. aikuisten ja perheiden luontopolkuleiri, parisuhdeleirejä sekä perheleiri Viherlahdessa, erilaisia omaishoitajien retkiä lähiympäristöön sekä matkoja mm. Lähetysjuhlille ja kirkon kesätapahtumiin.

Kaiken kansan retki Paimion teatteriin lauantaina 1.2: Iltatähti

Paimion kesäteatterin talvinäytelmänä on Iltatähti, joka kertoo vanhainkodin elämästä komediamusikaalina. Sydämellä tervetuloa mukaan mukavaan seurakunnan porukkaan! Lähtö Raisiosta 1.2. Vaisaaren R-kioskin luota klo 15.45, kyytiin pääsee myös Keonkadun linja-autoasemalta klo 15.50 ja seurakuntatalon (Kirkkoherrankuja 2) parkista klo 16, josta suuntaamme kohti Paimiota. Näytelmä, välikaffet leivoksineen ja kuljetus maksaa yhteensä 35€. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Erjalle viim. 24.1. p. 044-7160326 tai erja.andersson@evl.fi.

Seurakunta menee suolle
Su 26.4. klo 13 Kurjenrahkan kansallispuisto
Mahdollisuus viettää iltapäivä kauniissa suoluonnossa yhdessä muiden kanssa! Kävelemme rauhallista tahtia n. 6 km Kurjenrahkan maisemissa. Pieni luontohartaus. Säävaraus. Ilmoittaudu Vesalle 23.4. mennessä, 044 7160339/vesa.siltala@evl.fi. Kulkeminen omin kyydein, kimppakyytejä pyritään järjestämään

***********