Leirit, retket ja matkat

Seuraa ilmoittelua. Olemme vuosittain järjestäneet retkiä eri hengellisille kesäjuhlille, viikonloppuleirejä ja vaikkapa luontoretkiä. 
 

Lasse Heikkilän SUOMALAINEN MESSU 5.12.2023

Tervetuloa kaiken kansan retkelle osallistumaan musiikilliseen itsenäisyytemme aattoiltaan Kangasala-talolla.

Suomalainen messu on kansanmusiikkityylinen laulusarja, jonka sanoma on puhutellut suomalaisia jo vuodesta 1998. Se on taiteellinen katsaus itsenäisyyden ajan Suomen maisemiin ja kansan tunteisiin sekä Jumalan siunaukseen kansamme yllä. Sävellys on Lasse Heikkilän.

Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu Erja-diakonissalle viim. 3.11. (044 7160 326 tai erja.andersson@evl.fi), huomioi, että bussiin mahtuu 50henkeä.

Lähtö srk-talon (Kirkkoherrankuja 2 Raisio) parkkipaikalta klo 16 ja Keon pysäkiltä klo 16.05. Ajelemme Kangasalle, tarvittaessa aivan pieni huoltopysähdys ja Kangasala-talossa alkaa näytös klo 19.00. Esitys kestää 1,5h väliajan kera ja väliajalle tilaan meille välikahvit. Esityksen päätyttyä siirrymme bussiimme ja köröttelemme takaisin kotiin, Raisiossa takaisin n. klo 22.30. Retken hinta on 40€, jonka voit maksaa bussimatkalla.

Huom! Tällä retkellä emme poikkea syömään yksinkertaisesti aikataulun vuoksi, eli syö hyvä ateria ennen lähtöä ja välikahvin leivän kera saat Kangasalla.

Tervetuloa! Rakkain siunaavin terveisin, Erja