Leirit, retket ja matkat

Vuosittain järjestetään mm. aikuisten ja perheiden luontopolkuleiri, parisuhdeleirejä sekä perheleiri Viherlahdessa, erilaisia omaishoitajien retkiä lähiympäristöön sekä matkoja mm. Lähetysjuhlille ja kirkon kesätapahtumiin.

HELLUNTAIN PYHIINVAELLUS
la 22.5 klo 12

Lähdetään Raision kirkolta kiertämään Pyhän Martin reittiä rakkaan Raision ympäri. Tiedustelut 044 7160339/vesa.siltala@evl.fi.

***********

Diakonia järjestää, jos suinkin korona sallii, elokuussa leiripäiviä ja leirejä!

Viikolla 31: Tiistaina 3.8. työikäisten päiväleiripäivä

Keskiviikkona 4.8. ja torstaina 5.8. eläkeikäisten päiväleiripäivät

Perjantaista 6.8. sunnuntaihin 8.8. Hyvän mielen leiri mielenterveyskuntoutujille

Viikolla 32: tiistaista perjantaihin 10.-13.8. Seniorileiri

Tiedustelut ja ilmoittautuminen diakoniatyöntekijöille; Erja 0447160326, Leena 0447160375 ja Päivi 0447160365.

Leireille ilmoittautuminen hakukaavakkeella 1.6.-15.7.; kaavakkeita saatavilla Tasalan kamarista, myllystä, kesätreffeiltä ja diakoniatyöntekijöiltä.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan, ensikertalaiset etusijalla!

Seurakunta menee linnaan ja lintutornille su 5.9 klo 13

Seurakunnan yhteinen luontoretki Kappelinmäen luontopolulle, Kuusiston linnanraunioille ja lintutornille. Historiaa ja luontoa samassa paketissa hartautta unohtamatta!

Tervetuloa mukaan syysretkelle Kuusiston saaren kärkeen! Kävelemme Kappelinmäen luontopolun, ihmettelemme linnanraunioita ja Kuusiston kartanoa ja katsomme taivaan lintuja lintutornista ja tietenkin evästelemme. Kiikari mukaan jos on. Piispanlinna on hyvä paikka pitää pieni hartaus. Menemme paikalle omin autoin ja kimppakyydein. Retkelle osallistuminen edellyttää kykyä kävellä noin viisi kilometria. Säävaraus, oikein huonolla kelillä emme lähde. Kysy lisää Vesa-papilta 0447160339/vesa.siltala@evl.fi. Ilmoittaudu retkelle viimeistään ti 31.8. Retken maksimimäärä on 20 hlöä ja minimimäärä 5 hlöä.