Leirit, retket ja matkat

Seuraa ilmoittelua. Olemme vuosittain järjestäneet retkiä eri hengellisille kesäjuhlille, viikonloppuleirejä ja vaikkapa luontoretkiä.

HYVÄN MIELEN LEIRIPÄIVÄ

TULE VIETTÄMÄÄN VIRKISTÄVÄÄ KESÄPÄIVÄÄ LEIRIKESKUS VIHERLAHTEEN KESKIVIIKKONA  22.6.2022

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN VIIM. 8.6.2022

PUH. 02 4360 300/ DIAKONIATYÖNTEKIJÄT

PÄIVÄN HINTA 10€ SIS. KULJETUKSEN, OHJELMAN JA RUOKAILUN

OHJELMA:

klo 10 lähtö seurakuntatalolta bussilla

lipunnosto

klo 11 lounas

klo 10.30-15.00 vaihtoehtoina: luontopolku, saunomista ja uintia, grillausta, pihapelejä, yhteislaulua

klo 14 kahvi

klo 14.50 lipunlasku ja lähtö kotiin

klo 15.30 saavumme seurakuntatalolle

TERVETULOA!

Keskikesällä juhannusviikolla on oiva kiva leiripäivä kehitysvammaislle ja kaiken kansan pyhäkoululaisille, olethan sinäkin siis mukana!

23.6. kello 9.00 starttaamme kimppakyydein Raision srk-talon parkista kohti Viherlahtea ja klo 9.30 nostamme Suomen lipun salkoon leiripäivän alkajaisiksi. Päivän ohjelmaamme kuuluu aamuhartaus, leikkiä ja laulua, ulkoilua ja pelailua sekä sauna ja uintikin halukkaille. Tärkeä osa leiripäivässä on maukkaalla ruoalla sekä iltapäiväkahveilla. Pidetään huolta toisistamme, jutellaan, tutustutaan, hymyillään ja halataankin! Kotiin lähdemme Viherlahdesta kello 15.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen kertomalla samalla mahdolliset apuvälineet ja ruoka-aineallergiat Erjalle viim. 8.6. p. 0447160326/ erja.andersson@evl.fi., mukaan mahtuu 30 leiriläistä.

Suurella Sydämellä Tervetuloa! T:leirin vetäjät diakonissat Jaana ja Erja ja kanttorimme Jukka

HYVÄN MIELEN LEIRI NAANTALILAISILLE JA RAISIOLAISILLE VIHERLAHDESSA 5-7.8. 2022

Tervetuloa leirille viettämään mukavaa aikaa yhdessä toisten kanssa Viherlahden kesäpaikkaan. Leirillä syödään hyvin, ulkoillaan ja tehdään kaikenlaista mukavaa yhdessä, mahdollisuus myös saunontaan ja uintiin.

Leirille on bussikuljetus joka lähtee Raision seurakuntatalolta, Kirkkoherrankuja 2. siitä jatkamme Naantalin srk talolle Piispantie 2
Leirin hinta on 45€ joka sisältää kuljetukset, majoituksen, ruoat sekä ohjelman.
Leirille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin että ensimmäistä kertaa leirille tulijat ovat etusijalla.
Tiedustelut Noora Nurmi puh:044-7160352 noora.nurmi@evl.fi ja Mari Syrjäkoski-Vuollet mari.syrjakoski-vuollet@evl.fi puh:0401308342.

Leirille voit ilmoittautua tämän linkin kautta tai pyytämällä ilmoittautumislomakkeen Marilta tai Nooralta

https://www.mvs.fi/srk/raisio/url/kvckFJV2w3Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa!

Lähde iloiselle virkistävälle 60+ seniorileirille Viherlahteen!

Tarjolla leiri joko keskikesällä pe 1.7.- ma 4.7. Leena-diakonin ja Erja-diakonissan kera tai elokuinen leiri ti 9.8.-12.8. Noora-diakonissan ja Jaana-diakonissan kera. Leireille lähdetään  klo 10 seurakuntatalon parkkipaikalta ja palataan samaan paikkaan klo 15. Leirin hinta on 90€. Tarjolla bussikyyditys, ihanat ruoat, siistit majoitushuoneet 2hengen huoneissa, ulkoilua, saunomista, hartaustilaisuuksia, keskustelua, leikkiä ja laulua.

Tiedustelut diakoniatyöntekijöiltä ja haku leireille viim. 1.leirille 17.6. ja 2.leirille 26.7. leirihakemuksella, joita saa diakoniatyöntekijöiltä ja kesätreffeillä.

Sydämellä mukaan! Leena 0447160375, Erja 0447160326, Noora 0447160352 ja Jaana 0447160365/ leena.a.nieminen@evl.fi; erja.andersson@evl.fi; noora.nurmi@evl.fi ja jaana.pekonen@evl.fi

Heinäkuun ilmottautumislinkki:

Elokuun ilmoittautumislinkki: