Leirit, retket ja matkat

Vuosittain järjestetään mm. aikuisten ja perheiden luontopolkuleiri, parisuhdeleirejä sekä perheleiri Viherlahdessa, erilaisia omaishoitajien retkiä lähiympäristöön sekä matkoja mm. Lähetysjuhlille ja kirkon kesätapahtumiin.

***********

Syksyinen Kaiken Kansan retki Raamattuopistolle Kauniaisiin 3.10.2019

Lähtö kukon laulun aikaan... klo 7.30 Vaisaaren R-kioskilta, keskustan kautta ja Keonpysäkiltä seurakuntatalolle (Kirkkoherrankuja 2), josta starttaus klo 8.00 kohti Kauniaista. Päivän ohjelma: aamuehtoollinen klo 10., yleisöluento, Timo Eskola: Onko sovitusoppi vanhentunut? Lounas herkkuruokalassa klo 12, jonka jälkeen mahdollisuus tutustua ja shoppailla kirjamyynnissä ja kirppiksellä. Raamatunmaa -näyttely on esillä. Pullakahvien jälkeen lähdemme kotimatkalle ja Raisiossa olemme klo 17 mennessä.

Retken hinta on 30€. Tiedustelut ja ilmoittautuminen Erjalle ruoka-ainevalioineen viim. 26.9. p. 044-7160326 tai erja.andersson@evl.fi.

Sydämellä tervetuloa Kaiken Kansan joukkoon mukaan!!!!!

HYVÄN MIELEN - LEIRI

Mielenterveyskuntoutujille Viherlahden leirikeskuksessa 30.8.-1.9. Merimaskussa. Leirimme on päihteetön!! Tule mukaan rentoon joukkoomme herkkuruoan, kauniin luonnon ja meren äärelle. Sauna kutsuu saunojaa! Ohjelmassa on hartautta, keskustelua, pelailua, yhdessäoloa, päiväunet ja lepo erittäin suositeltua. Saat olla oma itsesi, Jumalan siunausta elämääsi!

Tiedustelut diakonissa Erja Andersson p. 044-7160 326