Leirit, retket ja matkat

Vuosittain järjestetään mm. aikuisten ja perheiden luontopolkuleiri, parisuhdeleirejä sekä perheleiri Viherlahdessa, erilaisia omaishoitajien retkiä lähiympäristöön sekä matkoja mm. Lähetysjuhlille ja kirkon kesätapahtumiin.

***********

KAIKEN KANSAN RETKI VIVAMON RAAMATTUKYLÄÄN; UUTUUSNÄYTELMÄ 77X

lauantaina 10.8.

Kesän 2019 uusi musiikkinäytelmä on kertomus anteeksiantamisen vaikeudesta ja voimasta. Se on kertomus perheenisästä, jonka elämä romahtaa. Sirpaleista, jotka kootaan yhteen. Yli sukupolvien kantavista rukouksista ja rakkaudesta, joka voittaa kaiken.

"Ei seitsemän, vaan seitsemänkymmetäseitsemän kertaa", vastasi Jeesus.

Tule mukaan kaiken kansan bussiretkelle kodikkaassa joukossa! Vivamossa, Kansan Raamattuseuran kurssikeskuksessa myös nautimme herkullisen lounaan ennen näytelmää ja makustelemme pullakahvit ennen kotiin lähtöä.

Retkelle lähdemme lauantaina 10.8. klo 10. Vaisaaren R-kioskin luota, Hulvelan ja Keon pysäkin kautta seurakuntatalolle klo 10.30. Mieluusti poimimme vielä Kuninkojan väen kyytiin. Takaisin Raisiossa olemme n. klo 17.

Retken hinta on 40€, joka sisältää kaiken tarvittavan. Halutessasi varaa rahaa ostoksiin Vivamon kirja- ja lahjatavaramyymälässä tai kirpputorilla, jonka tuotto menee Vivamon hyväksi.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen ruoka-aineallergioineen ja muut tärkeät asiat tiedottaen viim. 12.7. Erja-diakonissalle 044-7160326 tai erja.andersson@evl.fi. Sydämellä mukaan!!!

SENIORILEIRIT

Leiripäivä seniori-ikäisille keväällä 2019

ke 29.5. Lähtö Viherlahteen bussilla srk-talolta klo 9.30 ja paluu n. klo 15.30.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeist. 22.5. Tasalan Kamariin, diakoniatyöntekijöille tai srk-toimistoon p. 02 4360300

Retkimaksu 10 €. (sis. matkat, ruokailun ja ohjelman).

Seniorileiri Viherlahdessa elokuussa 2019

13.-16.8. Leirillä pysytään pääasiallisesti leirialueella, eikä rollaattorikaan ole este leiriohjelmaan osallistumiselle.

Tiedustelut Tuija Suominen, p. 044 7160365 tai Leena Nieminen, p. 044-7160375.

Leirihakemuksia saa diakoniatyöntekijöiltä. Hakuaika leireille: 1.-22.7.  Hinta 90 €.

Tule mukaan!

HYVÄN MIELEN - LEIRI

Mielenterveyskuntoutujille Viherlahden leirikeskuksessa Merimaskussa. Leirimme on päihteetön!! Tule mukaan rentoon joukkoomme herkkuruoan, kauniin luonnon ja meren äärelle. Sauna kutsuu saunojaa! Ohjelmassa on hartautta, keskustelua, pelailua, yhdessäoloa, päiväunet ja lepo erittäin suositeltua. Saat olla oma itsesi, Jumalan siunausta elämääsi!

Tiedustelut diakonissa Erja Andersson p. 044-7160 326