Leirit, retket ja matkat

Vuosittain järjestetään mm. aikuisten ja perheiden luontopolkuleiri, parisuhdeleirejä sekä perheleiri Viherlahdessa, erilaisia omaishoitajien retkiä lähiympäristöön sekä matkoja mm. Lähetysjuhlille ja kirkon kesätapahtumiin.

***********

OMAISHOITAJIEN RETKI

 

Pieniä ja isojakin kehitysvammaislapsia kotona hoitavien vanhempien latausilta Viherlahdessa.

Vietetään rentoa hyvän mielen äitien iltaa Viherlahdessa iltapalan, saunan ja yhteisen jakamisen äärellä torstaina 9.5. Tule klo 17 tai kun ennätät! Illan kustannus on 5€/äiti ja mukana illassa on diakonissa Erja.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viim.25.4. Erjalle 044-4160326 tai erja.andersson@evl.fi tai äitien yhdyshenkilölle Maarit Virkille 044-3535439. Voimia, hymyä elämääsi!

KEHITYSVAMMAISTEN KEVÄTRETKIPÄIVÄ

Viherlahdessa vietetään lauantaina 11.5. keväistä kehitysvammaisten ja tukijoiden iloista kevätleiripäivää, olethan Sinäkin mukana!

Lähdetään kimppakyydein aamulla klo 9 seurakuntatalon parkista liikkeelle ja virallinen ohjelma alkaa lipunnostolla klo 9.30. Päivämme jatkuu hartaudella, syömisellä, omien fiilisten ja kelien mukaan ulkoilulla, leikeillä ja lauluilla. Päiväkahvien jälkeen klo 14 maissa lähdemme kotia kohti ja päivän hinta on 10€, jonka maksat Erjalle paikanpäällä, kiitos.

Iloista ystävien kohtaamista odottaen ja Taivaan Isän Siunausta toivottaen,

Hanna-pappi, Mariitta-diakonissa ja Regina-ystävä!

Ilmoittaumiset Erjalle viim. 3.5., kerro samalla mahd. allergiasi ja muut huomioitavat asiat.

KAIKEN KANSAN KEVÄTRETKI

tiistaina 14.5.2019 suuntautuu naapurikuntaan Turkuun, missä kohteina ovat Pyhän Henrikin Ekumeeninen taidekappeli Hirvensalossa sekä Merimieskirkko.

Citybussi starttaa Vaisaaren R-kioskin luota klo 8.30, josta matka jatkuu reittiä Hulvelan palvelutalo-keskustan seurakuntatalo - Keon pysäkki - tarvittaessa Kuninkojan Puuilo. Matka jatkuu klo 9 aikaan kohti Hirvensaloa, missä meitä odottaa toiminta- ja palvelukeskus Meri-Karinassa aamukahvi.

Aamukahvilta siirrymme naapurissa olevaan Ekumeeniseen Taidekappeliin ja sen opastettuun kierrokseen. Taidekappeli on jo ulkopäin sykähdyttävä näky: "...kuin kuparikylkinen kala tai aaltojen vihreäksi huuhtoma, nurin käännetty vene".

Retken loppuajan tutustumme Merimieskirkkoon, jossa nautimme keittolounaan klo 12 sekä päiväkahvin. Satamakuraattori Arja Suvanto kertoo Merimieskirkosta ja arjen toiminnasta asiakkaiden kanssa. Mahdollisuus Merimieskirkon myymälässä ostosten tekoon. Ennen kotiinlähtöä pidämme vielä laulu- ja hartaushetken, jonka jälkeen bussin nokka kohti Raisiota noin klo 15.

Retken hinta on 20 € henkilöltä.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen viimeistään 7.5.:

Mariitta Pentti, 044-7160 352, mariitta.pentti@evl.fi  ja Erja Andersson, 044-7160 326, erja.andersson@evl.fi

Kerrothan ystävällisesti ruoka-aineallergioistasi ja mistä toivot pääseväsi bussin kyytiin.                   

TERVETULOA!  ON ILO NÄHDÄ SINUT!

TYÖIKÄISTEN LEIRIPÄIVÄ

Viherlahden leirikeskuksessa, perjantaina 17.5.

Tervetuloa viettämään virkistävää keväistä leiripäivää Merimaskuun meren ääreen. Ohjelmassa herkullista ruokaa, saunomista, uintia, makkaranpaistoa, kahvittelua ja ennen muuta mukavaa yhdessäoloa. Päivän hinta on 10€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä viim. 10.5. diakoniatyöntekijälle.

Olethan Sinäkin mukana!

ELÄKEIKÄISTEN LEIRIPÄIVÄ

Viherlahden leirikeskuksessakeskiviikkona 29.5.

Tervetuloa viettämään virkistävää keväistä leiripäivää Merimaskuun meren ääreen. Ohjelmassa herkullista ruokaa, kahvittelua, ulkoilua, pelailua ja ennen muuta mukavaa yhdessäoloa. Halukkaille tarjolla myös saunomista, uintia ja makkaranpaistoa. Lähtö Viherlahteen bussilla srk-talolta klo 9.30 ja paluu n. klo 15.30.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeistään 22.5. Tasalan Kamariin tai diakoniatyöntekijöille.
Retkimaksu 10 €. (sis. matkat, ruokailun ja ohjelman).

Lämpimästi tervetuloa!

KAIKEN KANSAN RETKI VIVAMON RAAMATTUKYLÄÄN; UUTUUSNÄYTELMÄ 77X

lauantaina 10.8.

Kesän 2019 uusi musiikkinäytelmä on kertomus anteeksiantamisen vaikeudesta ja voimasta. Se on kertomus perheenisästä, jonka elämä romahtaa. Sirpaleista, jotka kootaan yhteen. Yli sukupolvien kantavista rukouksista ja rakkaudesta, joka voittaa kaiken.

"Ei seitsemän, vaan seitsemänkymmetäseitsemän kertaa", vastasi Jeesus.

Tule mukaan kaiken kansan bussiretkelle kodikkaassa joukossa! Vivamossa, Kansan Raamattuseuran kurssikeskuksessa myös nautimme herkullisen lounaan ennen näytelmää ja makustelemme pullakahvit ennen kotiin lähtöä.

Retkelle lähdemme lauantaina 10.8. klo 10. Vaisaaren R-kioskin luota, Hulvelan ja Keon pysäkin kautta seurakuntatalolle klo 10.30. Mieluusti poimimme vielä Kuninkojan väen kyytiin. Takaisin Raisiossa olemme n. klo 17.

Retken hinta on 40€, joka sisältää kaiken tarvittavan. Halutessasi varaa rahaa ostoksiin Vivamon kirja- ja lahjatavaramyymälässä tai kirpputorilla, jonka tuotto menee Vivamon hyväksi.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen ruoka-aineallergioineen ja muut tärkeät asiat tiedottaen viim. 12.7. Erja-diakonissalle 044-7160326 tai erja.andersson@evl.fi. Sydämellä mukaan!!!

 

 

 

 


 

SENIORILEIRIT

Leiripäivä seniori-ikäisille keväällä 2019

ke 29.5. Lähtö Viherlahteen bussilla srk-talolta klo 9.30 ja paluu n. klo 15.30.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset viimeist. 22.5. Tasalan Kamariin, diakoniatyöntekijöille tai srk-toimistoon p. 02 4360300

Retkimaksu 10 €. (sis. matkat, ruokailun ja ohjelman).

Seniorileirit Viherlahdessa syksyllä 2019

6.-9.8. Sinulle, joka tykkäät metsäretkistä, uinnista, saunomisesta ja vaikkapa iloisista leiriolympialaisista.
13.-16.8. Tällä leirillä pysytään pääasiallisesti leirialueella, eikä rollaattorikaan ole este leiriohjelmaan osallistumiselle.

Tiedustelut Erja Andersson, p. 044 7160326 tai Leena Nieminen, p. 044-7160375.

Leirihakemuksia saa diakoniatyöntekijöiltä. Hakuaika leireille: 1.-22.7.  Hinta 90 €.

Tule mukaan!

 

HYVÄN MIELEN - LEIRI

Mielenterveyskuntoutujille Viherlahden leirikeskuksessa Merimaskussa. Vuoden 2019 leiristä tietoa keväällä 2019.Leirimme on päihteetön!! Tule mukaan rentoon joukkoomme herkkuruoan, kauniin luonnon ja meren äärelle. Sauna kutsuu saunojaa! Ohjelmassa on hartautta, keskustelua, pelailua, yhdessäoloa, päiväunet ja lepo erittäin suositeltua. Saat olla oma itsesi, Jumalan siunausta elämääsi!

Tiedustelut diakonissa Erja Andersson p. 044-7160 326