Vertaistukiryhmät

Raision seurakunnassa on vertaistukiryhmä läheisensä kuoleman kautta menettäneille, mielenterveyskuntoutujille sekä päihteiden käyttajien läheisille.

SURURYHMÄ

Sururyhmä on oma piiri menetyksen kokeneille ihmisille. Mukaan voivat tulla kaikenikäiset. Ryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti surusta, menetyksestä, sen ylipääsemisestä ja toipumisesta.

Jokaisella on oma yksilöllinen aikansa surun kanssa. Useimmille sopivin aika liittyä ryhmään on noin puolen vuoden kuluttua menetyksestä.

Syksyn 2021 sururyhmä alkamassa torstaina 30.9. klo 17. seurakuntatalossa. os. Kirkkoherrankuja 2.

Yhteydenotot diakonissa Erja Andersson p. 0447160326 tai pastori Karoliina Haapakoski p. 044 7160 354.

MIELI-RYHMÄ  Tauolla. Jatkuu aikaisintaan lokakuussa.

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti arjen iloja ja suruja.​

Kokoontumiset Wanhassa Pappilassa kerran kuukaudessa perjantaisin klo 13-15

Tiedustelut Leena Nieminen p. 044 7160 375

Kokoontumisien välillä voit myös soittaa ja sopia keskusteluajan.

PÄIHTEIDEN KÄYTTÄJIEN LÄHEISILLE

Vertaistukiryhmä päihteiden käyttäjien läheisille kokoontuu kerran kuukaudessa. Tule jakamaan suruja ja iloja ihmisten kanssa jotka tietävät mistä puhut.

Tiedustelut  Leena Nieminen p. 044 7160 375