Vertaistukiryhmät

Raision seurakunnassa on vertaistukiryhmä läheisensä kuoleman kautta menettäneille, mielenterveyskuntoutujille sekä päihteiden käyttajien läheisille.

SURURYHMÄ

Sururyhmä on oma piiri menetyksen kokeneille ihmisille. Mukaan voivat tulla kaikenikäiset. Ryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti surusta, menetyksestä, sen ylipääsemisestä ja toipumisesta.

Jokaisella on oma yksilöllinen aikansa surun kanssa. Useimmille sopivin aika liittyä ryhmään on noin puolen vuoden kuluttua menetyksestä.

Sururyhmissä Sinua palvelevat pastori Teppo Lummikko p. 044 7160 350 ja diakonissa Erja Andersson 044 7160 326.

Keväällä 2019 alkoi uusi sururyhmä tiistai 5.2. klo 17.

MIELI-RYHMÄ

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti arjen iloja ja suruja.​Välillä teemme myös ryhmäläisten toiveiden mukaisesti pieniä päiväretkiä.

Keväällä 2019 kokoontumiset Wanhassa Pappilassa myös perjantaisin klo 13-15:

11.1., 8.2., 8.3., 5.4. ja 10.5.

Lisäksi tiedoksi, että 17.5. ollaan järjestämässä työikäisten leiripäivää Viherlahteen, seurakunnan leirikeskukseen, johon toivon mieli-ryhmän innolla myös osallistuvan.

Lämpimästi tervetuloa!

Ryhmässa ovat mukana diakonissa  Erja Andersson ja psyk.sairaanhoitaja Hille Pajunen.

Kokoontumisien välillä voit sopia keskusteluajan tai soitella Erjalle p. 044 7160 326 ja Hillelle p. 044 7972 302; älä jää asioittesi kanssa yksin!

Jumala juuri sinua ja elämäntilannettasi siunatkoon!

PÄIHTEIDEN KÄYTTÄJIEN LÄHEISILLE

Vertaistukiryhmä päihteiden käyttäjien läheisille kokoontuu kerran kuukaudessa. Tule jakamaan suruja ja iloja sellaisten ihmisten kanssa jotka tietävät mistä puhut.

Tiedustelut  Leena Nieminen