Vertaistukiryhmät

Raision seurakunnassa on vertaistukiryhmä läheisensä kuoleman kautta menettäneille, mielenterveyskuntoutujille sekä päihteiden käyttajien läheisille.

SURURYHMÄ

Sururyhmä on oma piiri kuoleman kautta menetyksen kokeneille ihmisille. Mukaan voivat tulla kaikenikäiset. Ryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti surusta, menetyksestä, sen ylipääsemisestä ja toipumisesta.

Jokaisella on oma yksilöllinen aikansa surun kanssa. Useimmille sopivin aika liittyä ryhmään on noin puolen vuoden kuluttua menetyksestä.

Syksyn 2022 sururyhmä alkaa seurakuntatalolla torstaina 29.9. Ilmoittautumiset diakonissa Erja Andersson p. 044 716 0326 tai pastori Antti Pajunen p. 044 7160 358.

MIELI-RYHMÄ

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen. Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan luottamuksellisesti arjen iloja ja suruja.​

Kokoontumiset Wanhassa Pappilassa kerran kuukaudessa maanantaisin.

Tiedustelut Noora Nurmi p. 044 7160 352

Kokoontumisien välillä voit myös soittaa ja sopia keskusteluajan.

PÄIHTEIDEN KÄYTTÄJIEN LÄHEISILLE

Vertaistukiryhmä päihteiden käyttäjien läheisille kokoontuu kerran kuukaudessa. Tule jakamaan suruja ja iloja ihmisten kanssa jotka tietävät mistä puhut.

Tiedustelut  Leena Nieminen p. 044 7160 375