Avoimet työpaikat

Palvelusihteeri

Raision seurakunta etsii asiakaspalvelu- ja tukitoimintoihinsa vahvistukseksi sinua palvelusihteeri.

Toimit osana seurakuntatoimiston tiimiä ja tehtäviisi sisältyvät mm.
-    varaus- ja asiakaspalvelu
-    hautatoimen hallinto ja -laskutus
-    tietosuoja-asiat
-    tietojärjestelmiemme pääkäyttäjätiimin jäsenyys
-    viestintään osallistuminen

Toivomme sinulta:
-    asiakaspalveluhenkisyyttä ja kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin
-    hyviä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja
-    aktiivista, yhteistyökykyistä, järjestelmällistä ja tarkkaa työotetta
-    myönteistä suhtautumista uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen
-    tottumusta erilaisten tietojärjestelmien käyttöön
-    viestintävalmiuksia sisältäen sosiaalisen median

Tehtävässäsi toimimista helpottaa seurakuntaelämän tuntemus ja kokemus toimistotehtävistä sekä niihin soveltuva koulutus (esim. tradenomi). Soveltuvalla henkilöllä on myös kyky suhtautua joustavasti muutoksiin, kun kehitämme palvelumalliamme.

Tarjoamme:
-    täysiaikaisen työsuhteen
-    liukuvan toimistotyöajan, viihtyisät tilat ja hyvät työvälineet
-    lämminhenkisen työyhteisön ja oman tiimin tuen
-    kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun
-    hyvät työterveyspalvelut
-    täydennyskoulutuksia koulutussuunnitelman mukaisesti

Kerro itsestäsi ja soveltuvuudestasi tehtävään hakemuksen ja ansioluettelon kera viimeistään 10.10.2021 sähköpostitse: sari.lehti@evl.fi ja paivi.m.nurminen@evl.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palvelusihteerin tehtävä täytetään lokakuun puoliväliin mennessä.
Työ alkaa viimeistään 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan siten, että ehdimme perehdyttää sinut tehtäviisi ennen vuodenvaihdetta.

Palkkaus on KirVESTESin palkkaluokan 501 (2301,95 €) mukainen, jonka lisäksi maksetaan mahdollinen kokemuslisä. Käytämme suorituslisäjärjestelmää.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika ja valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Tehtävään valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Lisätietoja tarvittaessa antaa (ma-pe klo 13-15): palvelupäällikkö Päivi Nurminen, paivi.m.nurminen@evl.fi, p. 0447160300

Etsimme Raision seurakuntaan diakonian viranhaltijaa.
Diakonian viranhaltijan tehtävänkuvaan kuuluu diakonian yhteisten tehtävien lisäksi mm. osasta diakonian vapaaehtoisista.

Virkaan haetaan diakoniatyöntekijää, jolla on jo jonkin verran kokemusta perusseurakuntatyöstä tai valmiudet oppia siihen nopeasti.
Virkaan valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä yhteistyökykyä niin suhteessa seurakuntalaisiin, työyhteisöön kuin yhteistyökumppaneihinkin.
Sosiaalisen median käytön tulee olla luontevaa.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen mukainen kelpoisuus (Kirkon säädöskokoelman nro 141).
Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen vähimmäispalkka, jonka lisäksi maksetaan vuosisidonnainen palkanosa.
Virkaan valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikosrekisteriote.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hakemukset 27.9.2021 kello 16.00 mennessä sari.lehti@evl.fi.

Lisätietoja virasta antaa johtava diakoniatyöntekijä Leena Nieminen puh. 044 7160 375 tai
kirkkoherra Sari Lehti p. 044 7160 400.