Avoimet työpaikat

Johtava diakonian viranhaltija

Etsimme Raision seurakuntaan johtavaan diakonian virkaan tekijää

Seurakunnassamme on neljä diakonian virkaa, joista johtavan viran haltija on jäämässä eläkkeelle. Haemme joukkoomme sopivaa täydennystä.

Johtavan diakonian viranhaltijan tehtävänkuvaan kuuluu joidenkin diakonian yhteisten tehtävien lisäksi mm. muiden diakoniatyöntekijöiden ja sielunhoitoterapeutin esihenkilönä toimiminen sekä työalansa kokonaisuuden koordinointi ja suunnittelu. Seurakunnassamme toimii paljon vapaaehtoisia seurakuntalaisia erilaisissa tehtävissä. Niinpä jokaiselta työntekijältä edellytetään kykyä toimia myös heidän kanssaan.

Virkaan haetaan diakoniatyöntekijää, jolla on jo jonkin verran kokemusta perusseurakuntatyöstä tai valmiudet oppia siihen nopeasti.

Virkaan valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä yhteistyökykyä niin suhteessa seurakuntalaisiin, työyhteisöön kuin yhteistyökumppaneihinkin. Sosiaalisen median käytön tulee olla luontevaa. Suhtaudut muutoksiin ja tulevaisuuteen rohkean myönteisesti.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen mukainen kelpoisuus (Kirkon säädöskokoelma nro 141). Virkaan valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Viran palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukainen vähimmäispalkka, jonka lisäksi maksetaan vuosisidonnainen palkanosa.

Virkaan valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 26.5.2023 kello 16.00 mennessä.

Valittujen hakijoiden haastattelut pidetään 29. ja 30.5.2023 illalla. Keskiviikkona 31.5.klo 9-14 keskustelu yhdessä psykologin ja diakonian tiimimme kanssa.

Lisätietoja virasta antaa johtava diakoniatyöntekijä Leena Nieminen puh. 044 7160 375 tai kirkkoherra Sari Lehti p. 044 7160 400.

 

 

Raision seurakunta