Avoimet työpaikat

Perheneuvojaksi Nousiaisten rovastikuntaan

Kahdeksan seurakuntaa etsii uutta perheneuvojaa aiemman eläköityessä. Virka on hallinnollisesti Raision seurakunnan kirkkoneuvoston alainen virka, jota hoidetaan Turun perheasiainneuvottelukeskuksessa. Asiakkaat tulevat pääsääntöisesti Maskusta, Merimaskusta, Mynämäeltä, Naantalista, Nousiaisista, Raisiosta, Ruskolta ja Rymättylästä.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto sekä kirkkohallituksen antama perheneuvojan erikoistumiskoulutus tai sitoutuminen sen suorittamiseen. Kielivaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi arvostamme sielunhoidon, psykoterapian ja kirkollisen työn tuntemusta sekä työkokemusta alalta.

Viran palkkaus vaativuusryhmä 602.

Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen on esitettävä seurakunnan työterveyslääkärin hyväksyttävä lääkärintodistus. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 13.11.2020 klo 16.00. Hakemukset sähköpostina sari.lehti@evl.fi tai kirjeitse Raision seurakunta, PL 10, 21201 Raisio. Aihekenttään tai kuoreen merkintä ”perheneuvojan virka”.

Lisätietoja:

Tehtävän tarkempi sisältö: johtava perheneuvoja Sari Sundvall-Piha, 040 3417337, sari.sundvall-piha@evl.fi

Viran täyttö: kirkkoherra Sari Lehti, 044 7160400, sari.lehti@evl.fi