Leikkipuistotoiminta

Poika leikkii hiekkalaatikolla.

WANHAN PAPPILAN LEIKKIPUISTO

Raision seurakunta ja Raision kaupunki järjestävät yhteistyössä Puistotoimintaa Wanhan Pappilan puistossa osoitteessa: Kirkkoherrankuja 2

Ilmoittautuminen tapahtuu Raision kaupungin nettisivujenLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

PUISTORYHMIÄ on kaksi:

keskiviikko-perjantai -ryhmä

tiistai-torstai -ryhmä

Molemmat ryhmät kokoontuvat klo 9.30 -12.00.

Talven paukkupakkasten(pakkasraja -12) tai liukkaiden kelien aikaan puiston lapsilla ja ohjaajilla on mahdollisuus käyttää sisätiloja. Toiminta kuitenkin noudattaa periaatetta: ulkona säällä kuin säällä.

Puistotoiminnassa lapsella on mahdollisuus osallistua ohjattuun ulkoiluun ja siellä tapahtuvaan lasten väliseen leikkiin samanikäisten lasten kanssa.

Toiminnasta vastaavat Raision seurakunnan lastenohjaaja ja Raision kaupungin lastenhoitaja.

Toiminta on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole kunnallista tai yksityistä päivähoitopaikkaa. Toimintaan voivat osallistua 2 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat, alle kouluikäiset lapset.

HUOMIO!

Puistotoimintaan ilmoittaudutaan hakulomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.raisio.fi/varhaiskasvatus.

Lomake palautetaan päiväkodinjohtaja Satu Ojalalle osoitteeseen satu.ojala@raisio.fi tai

Satu Ojala
Päivähoitoimisto
Nallinkatu 3
 21200 Raisio

Lisätietoja puistotoiminnasta antaa Eeva Lahti p. 044 7160 341 tai päiväkodinjohtaja Satu Ojala p. 044 7971 050.

Keltainen KOPPI vihreän luonnon ympäröimänä.

KOPPI - PERHEPUISTO LAPSIPERHEILLE

MAANANTAISIN JA PERJANTAISIN KLO 9-12

Raision seurakunnan pieni kartanonkeltainen renkailla kulkevan ”mummonmökki” – Koppi. Koppi on sijoitettu Nuorikkalan asuntoalueella sijaitsevan Vilja-Aitan leikkipuiston läheisyyteen. Pyöreä leikkipuisto sijaitsee Vanhan Nuorikkalantien ja Alhaistentien risteyksessä laajan viheralueen ympäröimänä. Parkkipaikkoja on leikkipuiston läheisyydessä rajoitetusti, mutta polkupyörä- ja kävelytieverkosto puistolle on hyvä.

Kopilla järjestetään perhepuistotoimintaa maanantai- ja perjantaiaamupäivisin. Tervetulleita toimintaan ovat niin perheet kuin hoitajatkin lapsineen, ilman erillistä ilmoittautumista. Käytössä on aina hiekkalelut. Perhepuistossa on myös vaihtelevaa ohjelmaa, kuten toimintapisteitä. Puistossa lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

Toiminta säällä kuin säällä ulkona.

Vessa käytössä.

Kopin perhepuiston löydät myös Facebookista nimellä

KOPPI - Raision seurakunta

Lisätietoa toiminnasta: