Leikkipuistotoiminta

Poika leikkii hiekkalaatikolla.

WANHAN PAPPILAN LEIKKIPUISTO

Raision seurakunta ja Raision kaupunki järjestävät yhteistyössä Puistotoimintaa Wanhan Pappilan puistossa osoitteessa: Kirkkoherrankuja 2

Ilmoittautuminen tapahtuu Raision kaupungin nettisivujen kautta.

PUISTORYHMIÄ on kaksi:

maanantai-perjantai -ryhmä

tiistai-torstai -ryhmä

Molemmat ryhmät kokoontuvat klo 9.30 -12.00.

Talven paukkupakkasten tai liukkaiden kelien aikaan puiston lapsilla ja ohjaajilla on mahdollisuus käyttää sisätiloja. Toiminta kuitenkin noudattaa periaatetta: ulkona säällä kuin säällä.

Puistotoiminnassa lapsella on mahdollisuus osallistua ohjattuun ulkoiluun ja siellä tapahtuvaan lasten väliseen leikkiin samanikäisten lasten kanssa.

Toiminnasta vastaavat Raision seurakunnan lastenohjaaja ja Raision kaupungin lastenhoitaja.

Toiminta on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole kunnallista tai yksityistä päivähoitopaikkaa. Toimintaan voivat osallistua 2 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat, alle kouluikäiset lapset.

HUOMIO!

Puistotoimintaan ilmoittaudutaan hakulomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.raisio.fi/varhaiskasvatus.

Lomake palautetaan päiväkodinjohtaja Satu Ojalalle osoitteeseen satu.ojala@raisio.fi tai

Satu Ojala
Päivähoitoimisto
Nallinkatu 3
 21200 Raisio

Lisätietoja puistotoiminnasta antaa Eeva Lahti p. 044 7160 341 tai päiväkodinjohtaja Satu Ojala p. 044 7971 050.

Raision seurakunnan lapsityöntekijöitä Kopin edustalla.

KOPPI - LEIKKIPUISTOTOIMINTAA 2.9.

Toimintaa perheille, lapsille ja alakouluikäisille

Raision seurakunnan pieni kartanonkeltainen renkailla kulkevan ”mummonmökki” – Koppi. Koppi on sijoitettu Nuorikkalan asuntoalueella sijaitsevan Vilja-Aitan leikkipuiston läheisyyteen. Pyöreä leikkipuisto sijaitsee Vanhan Nuorikkalantien ja Alhaistentien risteyksessä laajan viheralueen ympäröimänä. Parkkipaikkoja on leikkipuiston läheisyydessä rajoitetusti, mutta polkupyörä- ja kävelytieverkosto puistolle on hyvä.

PERHEPUISTO

Kopilla on tarjolla perhepuistotoimintaa maanantai, keskiviikko ja perjantaiaamupäivisin, jolloin paikalla on seurakunnan työntekijöitä ja he järjestävät puistossa erilaista toimintaa. Tervetulleita toimintaan ovat niin perheet kuin hoitajatkin lapsineen, ilman erillistä ilmoittautumista. Puistossa lapset ovat vanhempiensa vastuulla. Tällöin käytössä on myös seurakunnan hiekkalelut ja vessa. Jos siis pohdit, missä puistossa olisi muitakin koolla, niin tule Vilja-Aitan leikkipuistoon!

MA   klo 9.00 - 12.00

KE     klo 9.00 - 12.00

PE     klo 9.00 - 12.00

Toiminta tapahtuu pääsääntöisesti ulkona, joten muistathan säänmukaisen vaatetuksen!

Lisätietoa toiminnasta: Eeva Lahti/
p. 044 7160 341/ eeva.lahti@evl.fi