Leikkipuistotoiminta

Poika leikkii hiekkalaatikolla.

WANHAN PAPPILAN LEIKKIPUISTO

SYKSY 2022 - KEVÄT 2023

Raision seurakunta ja Raision kaupunki järjestävät yhteistyössä Puistotoimintaa Wanhan Pappilan puistossa osoitteessa: Kirkkoherrankuja 2

Ilmoittautuminen tapahtuu Raision kaupungin nettisivujenLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

PUISTORYHMIÄ on kaksi:

keskiviikko-perjantai -ryhmä

tiistai-torstai -ryhmä

Molemmat ryhmät kokoontuvat klo 9.00 -11.30.

Talven paukkupakkasten(pakkasraja -12) tai liukkaiden kelien aikaan puiston lapsilla ja ohjaajilla on mahdollisuus käyttää sisätiloja. Toiminta kuitenkin noudattaa periaatetta: ulkona säällä kuin säällä.

Puistotoiminnassa lapsella on mahdollisuus osallistua ohjattuun ulkoiluun ja siellä tapahtuvaan lasten väliseen leikkiin samanikäisten lasten kanssa.

Toiminnasta vastaavat Raision seurakunnan lastenohjaaja ja Raision kaupungin lastenhoitaja.

Toiminta on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole kunnallista tai yksityistä päivähoitopaikkaa. Toimintaan voivat osallistua 2 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat, alle kouluikäiset lapset.

HUOMIO!

Puistotoimintaan ilmoittaudutaan hakulomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.raisio.fi/varhaiskasvatus.

Lomake palautetaan Satu Ojalalle (Raision kaupungin varhaiskasvatustoiminnan koordinaattori) osoitteeseen satu.ojala@raisio.fi tai

Satu Ojala
Päivähoitoimisto
Nallinkatu 3
 21200 Raisio

Lisätietoja puistotoiminnasta antaa Eeva Lahti p. 044 7160 341 tai Satu Ojala p. 044 7971 050.

Keltainen KOPPI vihreän luonnon ympäröimänä.

KOPPI - PERHEPUISTO LAPSIPERHEILLE

Koppi kesätauolla, toiminta jatkuu taas tiistaina 23.8!

TIISTAISIN JA TORSTAISIN KLO 9.30-11.30

Perhepuistotoiminnassa lapsiperheet kohtaavat toisiaan. Lasten leikkien lomassa aikuiset pääsevät vaihtamaan ajatuksia ja saavat vertaistukea samassa elämäntilanteessa olevilta. Tervetulleita toimintaan ovat niin perheet kuin hoitajatkin lapsineen, ilman erillistä ilmoittautumista. Puistossa lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

Koppi on seurakunnan pieni, keltainen renkailla tarvittaessa kulkeva mökki. Koppi on sijoitettu Nuorikkalan asuntoalueella sijaitsevan Vilja-Aitan leikkipuiston läheisyyteen. Pyöreä leikkipuisto sijaitsee Vanhan Nuorikkalantien ja Alhaistentien risteyksessä laajan viheralueen ympäröimänä. Parkkipaikkoja on leikkipuiston läheisyydessä rajoitetusti, mutta polkupyörä- ja kävelytieverkosto puistolle on hyvä. Puiston vieressä myös hyvä pulkkamäki.

Käytössä on aina hiekkalelut ja talvisin myös lumilelut.

Perhepuistossa on myös vaihtelevaa ohjelmaa, kuten metsäretkiä ja toimintapisteitä.

Toiminta säällä kuin säällä ulkona.

Kopin perhepuiston löydät myös Facebookista

Lisätietoa toiminnasta: