Esirukouspyyntö

Risti vihreyden ympäröimänä

Esirukouspyyntö

Raision seurakunta rukoilee kanssasi. Rukous on mahdollisuus tuoda Jumalalle mieltä painavia asioita ja kiitosaiheita. Rukoilla voi yksin, mutta joskus rukoilija kokee vahvistumista, kun muut kristityt rukoilevat hänen kanssaan ja hänen puolestaan. Tämän linkin kautta voit jakaa rukousaiheesi Raision seurakunnan rukoilijoiden kanssa. Lähettämäsi rukouspyyntö tulee jumalanpalvelukseen valmistautuvien pappien tietoon sekä Rukouksen talossa toimivien koulutettujen rukouspalvelijoiden aiheeksi. Kerro viestissä, jos et halua rukoustasi luettavan missään ääneen. Silloin se tuodaan Jumalan eteen hiljaisena rukouksena. Jumala sinua siunatkoon.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.