Perheenjäsenet yhdessä käsikädessä, punaisen sydämen ympäröimänä.

VIRTAA VÄLILLÄMME-parisuhdekurssi pienten lasten vanhemmille

Voimavaroja parisuhteeseen pikkulapsiarjen pyörityksen keskellä.

19.10. -9.11. ja 23.11. 2021 Kokinvuoren seurakuntakodissa klo 17.30-19.30 viitenä tiistai iltana.

Mukaan mahtuu max 8 perhettä.

Lastenhoito järjestetty. Ilta päättyy aina perheen yhteiseen iltapalaan. Kurssi on maksuton. Ohjaajina Stefan Forsström ja Sari Jokinen

Lisätietoja ja sitova ilmoittautuminen 30.9.2021 mennessä sari.jokinen@evl.fi

Puhetta perheestä -verkkokeskustelusarja alkaa 25.8. ja jatkuu koko syksyn ajan

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän perheasiain neuvottelukeskus palvelee myös raisiolaisia asiakkaita.  Koko syksyn mittainen ”Voi taivas! Puhetta perheestä” on verkossa toteutettava keskustelusarja. Siinä seurakuntayhtymän perheneuvojat ja keskustelijat käsittelevät suorissa verkkolähetyksissä erilaisia perhe-elämään, parisuhteeseen ja sinkkuuteen liittyviä aiheita, jotka useimmin nousevat esiin perheneuvonnassa.

Haastattelijoina keskusteluissa vuorottelevat piispa Mari Leppäsen erityisavustaja Anna Hälli ja toimittaja Heidi Pelander.

Keskustelut ovat katsottavissa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Youtube-kanavalla, https://www.youtube.com/user/turunseurakunnatLinkki avautuu uudessa välilehdessä, sekä osoitteessa www.voitaivas.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Ne jäävät katsottaviksi myös tallenteina.

Kuhunkin keskusteluun voi lähettää etukäteen kysymyksiä, joihin keskustelijat pyrkivät vastaamaan lähetysten aikana. Kysymyksiä voi lähettää lomakkeella, joka löytyy edellä mainitusta www.voitaivas.fi-osoitteesta.

Keskiviikkona 25.8. klo 18 on ensimmäinen keskustelu, joka käsittelee eroa: ”Miks tää on niin vaikeeta – pitääkö meidän erota?”. Tässä keskustelussa mukana ovat perheneuvojat Johan Mullo ja Sari Sundvall-Piha ja haastattelijana Anna Hälli.

Muut päivämäärät ja teemat ovat:

ke 15.9. klo 18 ”Tää on niin tätä - parisuhde ja lapsiperhearki”
ke 6.10. klo 18 ”Miks me aina riidellään – parisuhteen negatiivinen kehä”
ke 27.10. klo 18 ”Taasko vai ei taaskaan - seksuaalisten halujen eriparisuudesta”
ke 17.11. klo 18 ”Katan pöytään yhden kupin – ikäännynkö yksin?”
ke 8.12. klo 18 ”Sun, mun ja meidän lapset – uusperheen kysymyksiä”

Lisätietoja ja kuvaukset kustakin keskustelusta löytyvät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Keskustelusarjan Facebook-tapahtuma löytyy täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä