Seurakunnan toimintaan muutoksia koronavirustilanteen vuoksi

Osa tapahtumista on vielä toistaiseksi tauolla tai jäämässä kesälomalle, mutta seuraamme tilannetta ja mukautamme toimintaamme yleisiä ohjeistuksia noudattaen.

JUMALANPALVELUKSIA voi 31.5. asti seurata vain netin kautta Raision seurakunnan Youtube-kanavalla, jossa on muutakin katsottavaa. Kanavalle pääset tämän linkin kautta. ​​​​​​Sunnuntaisin 7.6. alkaen on lisäksi mahdollisuus osallistua messuun myös paikan päällä Raision kirkossa.

MYLLYN TOIMIPISTEEMME AUKEAA JÄLLEEN 2.6. ja on kesällä avoinna ti-la klo 12-18.
Tasalan Kamari on kesällä suljettu.

SUVI-ILLAN HARTAUDET KIRKKOMAALLA
kesäkeskiviikkoisin klo 18 alakappelin pihalla, huonolla säällä sisätiloissa, (12.8. asti).

KESÄTREFFIT KAIKENIKÄISILLE
joka torstai klo 13-15 Wanhan Pappilan ja srk-talon pihapiirissä (27.8. asti). Kesäistä toimintaa ja yhdessäoloa: alkuhartaus, valokuvasuunnistusta, mölkkyä, tutustumista ja kuulumisten vaihtoa turvaohjeet huomioiden. Tervetuloa mukaan kaikenikäiset, yksinäiset, perheelliset ja kuka tahansa!

PUISTOGOSPEL-LATTARIT
tiistaisin 23.6. asti klo 17.15 Wanhan Pappilan puistossa srk-talon takapihalla. Helppoja ja mukaansatempaavia lattaritansseja ja kehonhuoltoa kaiken ikäisille ja kokoisille naisille. Sopii myös ensikertalaisille. Säävaraus eli sadesäällä peruuntuu. Voit tarkistaa tilanteen tai kysyä lisää Hannele Siltalalta, p. 044 7160 380. Vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan!

Kaikissa kesän tilaisuuksissa huomioidaan turvavälit ym. koronavirukseen liittyvä ohjeistus.

Vierailuja riskiryhmiin kuuluvien luona joudutaan edelleen rajoittamaan, samoin muita tapaamisia, mutta pidetään yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

OLEMME LÄSNÄ SINUA VARTEN, jos tarvitset apua tai haluat keskustella.
Apu on maksutonta.

SEURAKUNNAN TYÖNTEKIJÖIDEN YHTEYSTIEDOT:
www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot

SEURAKUNTATOIMISTON PALVELUT:
- Puhelimitse ma-pe klo 9 – 13, p. 02 4360300,
- Nettisivujemme kautta: www.raisionseurakunta.fi
- Sähköpostitse osoitteessa virasto.raisio@evl.fi
- 1.6. alkaen myös paikan päällä srk-toimistolla ma-to klo 9-13.

++++++++++++++++++++++
TUKEA JA APUA ELÄMÄÄN
Keskusteluapua, aineellista apua ym. apua arkeen.

RUOKA-APUA TARVITESSASI ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.
Kokinvuoren yhteiset ruokailut tauolla toistaiseksi, mutta ruokakassien jakelu toteutetaan erikoisjärjestelyin poikkeusoloissa.
Lisätietoja diakoniatyöntekijöiltä.
DIAKONIAN PUHELINPÄIVYSTYS arkimaanantaisin klo 14-16, p. 044-7160 325.
Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin myös soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin:
p. 0447160365, 0447160326, 0447160352 tai 0447160375.

KESKUSTELUAPUA PUHELIMITSE. Apu on maksutonta.
Ota yhteyttä, jos haluat keskustella mieltäsi askarruttavista asioista. Olemme tavoitettavissa sinua varten.
Soita tai jätä viesti/tekstiviesti puhelimeen tai sähköpostiin.
Yhteystiedot:
www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot
Sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman palvelee sinua numerossa 044 7160305.
Voit myös ottaa yhteyttä pappeihin tai jättää soittopyynnön seurakuntatoimiston numeroon 02 4360300 (ma-pe klo 9 – 13)
tai ottaa yhteyttä Sari Lehteen puh. 044 7160400, sähköposti sari.lehti@evl.fi

RUKOUSAPUA:
Olemme tukenasi myös rukouksin.
Voit soittaa tai lähettää rukousaiheesi esim. pastori Vesa Siltalalle sähköpostitse osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 044-7160339. Rukouspyynnöt välitetään myös seurakunnan rukousryhmään, jossa toimivilla vapaaehtoisilla rukoilijoilla on vaitiolovelvollisuus. Jos haluat aiheesi vain papin silmille, mainitse siitä viestissäsi.
Voit myös lähettää rukouspyyntösi netin kautta tästä: https://www.raisionseurakunta.fi/apua-ja-tukea/esirukouspyynto

”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Jeesuksessa Kristuksessa.” (Fil 4:6-7).

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

JUMALANPALVELUKSET KIRKOSSA JA YOUTUBESSA JOKA SUNNUNTAI JA PYHÄPÄIVISIN KLO 10
Osallistua voi suorana klo 10 tai jälkikäteen oman aikataulun mukaan:
Youtube Raision seurakunta

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pekka Simojoen konsertti nähtävissä netissä.
Live-konsertissa 3.4. esiintyi Pekka Simojoki yhdessä kitaristi Sami Aspin ja laulaja Heidi Simeliuksen kanssa omassa kotikirkossaan Kangasalla. Konsertissa kuullaan rohkaisevia lauluja ja tarinoita. Voit osallistua konserttiin tämän linkin kautta.

Pidetään yhteyttä myös sosiaalisen median kautta!

Raision seurakunta: ajankohtaista tietoa, ajatusten vaihtoa, live-hartauksia, kansainvälinen kattaus, hiljentymishetkiä, rohkaisun sanoja, eväitä elämään jne.
Raision seurakunnan lapsityö: erilaista sisältöä ja ohjelmaa lapsiperheille: askartelua, hartaustuokioita, muskarihetkiä ym.
Nurkka: nuorten ryhmä. Katso myös: www.raisionseurakunta.fi/nuorille
Raision seurakuntalaiset: tässä ryhmässä voit jakaa kokemuksia, ajatuksia, kuvia ym.

Raision seurakunta,
- Raision seurakunnan lapsityö,
- raisionnuorisrk

YOUTUBE: Raision seurakunta: Jumalanpalveluksia ja muutakin katsottavaa.

++++++++++++++++++++++

Näihin tietoihin voi tulla muutoksia.
Seuraamme yleistä ohjeistusta ja päivitämme toimintaamme ja viestintäämme tilanteen mukaan.
Pidämme yhteyttä mm. tämän sivun sekä muiden sähköisten kanavien kautta (Facebook, Instagram, Youtube...).
Tiedotamme toiminnasta myös paikallislehdissä.

Tule ja katso -lehden kesänumeron oli tarkoitus ilmestyä toukokuun alussa, mutta jää tällä kertaa väliin, koska tietoja toukokuun ja kesän toiminnasta ei poikkeusolojen vallitessa vielä ole saatavilla.