Jumalanpalveluksiin ja ehtoollliselle voi jälleen tulla paikan päälle kirkkoon.
Osallistua voi edelleen myös netin kautta seurakunnan Youtube-kanavalla suorana tai jälkikäteen.

Toimintaa seurakunnasssa:
Tietoa tapahtumista ym. löydät tapahtumakalenterista.

Koronavarotoimet: Toistaiseksi ei ole tarvetta rajata jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja seurakunnan muiden tilaisuuksien osallistujamäärää. Kuitenkin on tarpeen huomioida riittävät turvaväli, hyvä käsihygienia ja maskin käyttö sisätiloissa.

OLEMME LÄSNÄ SINUA VARTEN, jos haluat keskustella tai tarvitset muuta apua.
Apu on maksutonta.

SEURAKUNNAN TYÖNTEKIJÖIDEN YHTEYSTIEDOT:
www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot

KESKUSTELUAPUA
Halutessasi keskustella luottamuksellisesti mieltäsi askarruttavista asioista voit ottaa yhteyttä pappiin, diakoniatyöntekijään tai muihin työntekijöihimme, joita sitoo vaitiolovelvollisuus.
Soita tai jätä viesti työntekijän puhelimeen tai sähköpostiin > Yhteystiedot: www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot
Sielunhoitoterapeutti Tiina Åkerman palvelee sinua numerossa 044 7160305.
Voit myös jättää soittopyynnön seurakuntatoimiston numeroon 02 4360300 (ma-pe klo 9 – 13)
tai ottaa yhteyttä kirkkoherra Sari Lehteen puh. 044 7160400, sähköposti sari.lehti@evl.fi

Apua löytyy myös täältä: https://kirkonkeskusteluapua.fi/

RUKOUSAPUA
Olemme tukenasi myös rukouksin.
Voit soittaa tai lähettää rukousaiheesi esim. pastori Vesa Siltalalle sähköpostitse osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 044-7160339. Voit myös lähettää rukouspyyntösi netin kautta tästä: https://www.raisionseurakunta.fi/apua-ja-tukea/esirukouspyynto
”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Jeesuksessa Kristuksessa.” (Fil 4:6-7).

Kirkossa toimiva Rukouksen talo aukeaa jälleen 7.9. ja rukousryhmä jatkaa rukousta monien eri aiheiden puolesta myös sähköisin yhteyksin.

+++++++++++++++++++
TUKEA JA APUA ELÄMÄÄN
Keskusteluapua, aineellista apua ym. apua arkeen.

DIAKONIAN PUHELINPÄIVYSTYS maanantaisin klo 14-16, p. 044-7160 325.
Voit myös ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin:
p. 0447160365, 0447160326, 0447160352 tai 0447160375.

RUOKA-APUA:

RUOKAKASSIEN JAKELU
torstaisin klo 15-17 Kokinvuoren srk-kodissa, Murroskuja 3, turvaohjeet huomioiden.
Operaatio Ruokakassin ruokia voi noutaa ilman lomaketta tilapäiseen tai jatkuvaan ruokatarpeeseen.
EU-apuun oikeuttavia lomakkeita voi tiedustella diakoniatoimiston puhelinpäivystyksestä maanantaisin klo 14-16. p. 044 7160 325.
Oma maski ja kassi mukaan.

RUOKATARJOILU
Maksuton lämmin ateria torstaisin klo 14.30-17 Kokinvuoren srk-kodissa, turvaohjeet huomioiden.

Lisätietoja ja turvaohjeita täällä >

+++++++++++++++++++++++++

TASALAN KAMARI
Kahvila ja Soppi-lähetysmyymälä avoinna ma-to klo 10-15 ja pe klo 10-13.

MYLLYN TOIMIPISTEEMME
on kaikille avoin levähdys-, kohtaamis- ja juttelupaikka Myllyn alakerrassa.
Haluatko keskustella luottamuksellisesti?
Olemme paikalla sinua varten, jos mieltäsi painaa jokin asia tai haluat jutella muuten vaan papin, diakonia-, nuoriso- tai muun työntekijän kanssa.
Katso lisää täältä tai tästä
Noudatamme voimassa olevia turvaohjeita.
Tarjolla mm. juttuseuraa, vaihtuvia näyttelyitä, pikkupuoti, sanomalehtiä, biljardi ym. pelejä.
Tilan takaosassa erillinen pikkukappeli omaa hiljentymishetkeä varten.

Lisätietoja Myllyn toiminnasta:
johanna.salonen@evl.fi p. 044 7160363

SEURAKUNTATOIMISTON PALVELUT
Palvelemme mm. kaste-, vihki- ja siunausvarauksissa sekä tietyissä hautapaikkoihin liittyvissä kysymyksissä, kuten haudan hautaoikeus- ja hallinta-aika-asioissa. Ohjaamme kysymyksesi tarvittaessa eteenpäin seurakunnan muille työaloille.
Seurakuntatoimiston palvelee:
- puhelimitse ma-pe klo 9 – 13, p. 02 4360300,
- nettisivujemme kautta: www.raisionseurakunta.fi
- sähköpostitse osoitteessa virasto.raisio@evl.fi
- Asiointi seurakuntatoimistolla mahdollista ajanvarauksella.

Tarvittaessa soitathan ovikelloa, joka on ulko-oven vasemmalla puolella (ulko-ovi on lukossa).
Noudatamme yleisiä suosituksia turvaväleistä, käsihygieniasta ja maskeista.

Katso lisää täältä>

+++++++++++++++++++

Pidetään yhteyttä myös sosiaalisen median kautta!

Raision seurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä: ajankohtaista tietoa, ajatusten vaihtoa, live-hartauksia, kansainvälinen kattaus, hiljentymishetkiä, rohkaisun sanoja, eväitä elämään jne.
Raision seurakunnan lapsityöLinkki avautuu uudessa välilehdessä: erilaista sisältöä ja ohjelmaa lapsiperheille: askartelua, hartaustuokioita, muskarihetkiä ym.
Raision seurakuntalaisetLinkki avautuu uudessa välilehdessä: tässä ryhmässä voit jakaa kokemuksia, ajatuksia, kuvia ym.

Raision seurakunta,
- Raision seurakunnan lapsityö,
- raisionnuorisrk

YOUTUBE Raision seurakunta: Jumalanpalveluksia ja muutakin katsottavaa.

NUORTEN SOME: katso www.raisionseurakunta.fi/nuorille

+++++++++++++++++

Näihin tietoihin voi tulla muutoksia.

Seuraamme koronatilannetta ja mukautamme toimintaamme turvaohjeistuksia noudattaen.
Toivomme jokaisen omalta osaltaan huolehtivan turvaväleistä, maskien käytöstä ja muiden yleisten turvaohjeiden noudattamisesta kaikessa toiminnassa. Osallistujamääriä voidaan tarpeen tullen joutua rajoittamaan ja tilaisuuksia perumaan tai siirtämään nettiin tai myöhempään ajankohtaan.
Pidämme yhteyttä mm. tämän sivun sekä muiden sähköisten kanavien kautta (Facebook, Instagram, Youtube...).
Tiedotamme toiminnasta myös paikallislehdissä.