Seurakunnan toimintaan muutoksia koronavirustilanteen vuoksi

Tapahtumat tauolla, mutta seurakunta läsnä sinua varten

Koronavirustilanteen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi suurin osa seurakunnan tapahtumista ja toiminnasta on tauolla tai siirretty myöhempään ajankohtaan yleisen ohjeistuksen mukaan. Joitakin tapahtumia voi seurata netin kautta.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pekka Simojoen konsertti netissä perjantaina 3.4. klo 19:
Live-konsertissa esiintyy Pekka Simojoki yhdessä kitaristi Sami Aspin ja laulaja Heidi Simeliuksen kanssa omassa kotikirkossaan Kangasalla. Konsertissa kuullaan rohkaisevia lauluja ja tarinoita. Voit osallistua konserttiin tämän linkin kautta.

Seurakunnassa pyritään takaamaan keskusteluavun ja välttämättömän diakonisen avun saaminen sekä toteuttamaan kirkolliset toimitukset. Jumalanpalvelukset pidetään, mutta niihin ja joihinkin muihin tapahtumiin voi osallistua ainoastaan netin kautta: Youtube Raision seurakunta.

Seniorikerhot, lasten ja nuorten tapahtumat ym. kokoontumiset ovat tauolla toistaiseksi.

Tasalan Kamari ja Myllyn toimipisteemme suljettu. Muissa toimitiloissamme tehostetaan siivousta ja yleiseen hygieniaan kiinnitetään huomiota eri tavoin.

Vierailuja riskiryhmiin kuuluvien luona joudutaan rajoittamaan, samoin muita tapaamisia, mutta pidetään yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta.

Tilanteesta huolimatta olemme tavoitettavissa sinua varten, jos tarvitset apua tai haluat keskustella.
Apu on maksutonta.

Seurakunnan työntekijöiden yhteystiedot:
www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot

SOSIAALINEN MEDIA:
Pidetään entistä enemmän yhteyttä myös esim. Facebookissa.
Tervetuloa mukaan seuraamaan ja osallistumaan!

Raision seurakunta: ajankohtaista tietoa, ajatusten vaihtoa, live-hartauksia, kansainvälinen kattaus, hiljentymishetkiä, rohkaisun sanoja, eväitä elämään jne.
Raision seurakunnan lapsityö: erilaista sisältöä ja ohjelmaa lapsiperheille:
Ma klo 15: Muskarihetki.
Ti klo 10: Vuorovaikutteista tekemistä.
Ke klo 10: Pieni hartaushetki lapsille.
To klo 10: Askartelua ja loruilua.
Pe klo 18.30: Iltalaulu.
Tervetuloa mukaan!
Nurkka: nuorten ryhmä.
Raision seurakuntalaiset: tässä ryhmässä voit jakaa kokemuksia, ajatuksia, kuvia ym.

INSTAGRAM: Raision seurakunta
YOUTUBE: Raision seurakunta

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
RAISION SEURAKUNTATOIMISTON PALVELUT
Asiointi toistaiseksi puhelimitse ja sähköpostitse tai netissä seurakunnan kotisivujen kautta.
Puhelinvaihde avoinna ma-pe klo 9-15
Sähköposti: virasto.raisio@evl.fi

++++++++++++++++++++++
TUKEA JA APUA ELÄMÄÄN

DIAKONIAN PUHELINPÄIVYSTYS arkimaanantaisin klo 14-16, p. 044-7160 325.
Keskusteluapua, aineellista apua ym. apua arkeen.
Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin myös soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin:
p. 0447160365, 0447160326, 0447160352 tai 0447160375.
RUOKA-APU:
Kokinvuoren yhteiset ruokailut tauolla toistaiseksi ja muutoksia myös ruokajakelussa.
Apua tarvitessasi ota yhteyttä diakoniatyöntekijöihin.

KESKUSTELUAPUA PUHELIMITSE. Voit soittaa, jättää viestin tai lähettää tekstiviestin.
Sielunhoitoterapeuttimme palvelee sinua numerossa 044 7160305
ma-pe klo 9-16. (Ei kuitenkaan 6.-13.4.).
Voit myös ottaa yhteyttä pappeihin, jos haluat keskustella mieltäsi askarruttavista asioista.
Soita tai jätä viesti.
Yhteystiedot: www.raisionseurakunta.fi/yhteystiedot
Voit myös soittaa seurakuntatoimiston numeroon 02 4360300 (ma-pe klo 9 – 15) ja jättää soittopyynnön tai ottaa yhteyttä Sari Lehteen (p. 044 7160400, sari.lehti@evl.fi).

RUKOUSAPUA:
Voit lähettää rukousaiheesi pastori Vesa Siltalalle sähköpostitse osoitteeseen vesa.siltala@evl.fi tai tekstiviestillä numeroon 044-7160339.
Rukouspyynnöt välitetään seurakunnan rukousryhmään, jossa toimivilla vapaaehtoisilla rukoilijoilla on vaitiolovelvollisuus. Jos haluat aiheesi vain papin silmille, mainitse siitä viestissäsi.
Voit myös lähettää rukouspyyntösinetin kautta tästä: https://www.raisionseurakunta.fi/apua-ja-tukea/esirukouspyynto
Seurakunnan rukousryhmät kokoontuvat nyt pääasiassa sähköisin yhteyksin ja rukoilevat päivittäin monien eri asioiden ja ihmisten puolesta näinäkin vaikeina aikoina, turvautuen Raamatun sanaan: ”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Jeesuksessa Kristuksessa.” (Fil 4:6-7).

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

JUMALANPALVELUKSET KIRKOSSA JOKA SUNNUNTAI JA PYHÄPÄIVISIN KLO 10
Osallistua voi ainoastaan netin kautta, suorana tai jälkikäteen:
Youtube Raision seurakunta
Pappi tavattavissa kirkossa jumalanpalveluksen jälkeen n. klo 11-13.

Myös hiljaisen viikon ja pääsiäisen jumalanpalveluksia tulossa nettiin.
5.4. palmusunnuntaina klo 10.
9.4. kiirastorstaina klo 18.
10.4. pitkäperjantaina klo 10
12.4. pääsiäispäivä klo 10
13.4. II pääsiäispäivä klo 10

Näihin tietoihin voi tulla muutoksia. Seuraamme tilanteen kehittymistä, päivitämme tietoja ja pidämme yhteyttä mm. tätä sivua päivittäen sekä muiden sähköisten kanavien kautta (Facebook, Instagram, Youtube...)