Punaisia ja valkoisia sydämiä.

Lahjoita apua

Joulunajan keräyksiä

JokamielenJoulu

JokamielenJoulu -keräyksen kohderyhmänä ovat toimeentulonsa äärirajoilla elävät. Voit osallistua keräykseen hankkimalla lahjakortin (20€ tai 40€) raisiolaisesta elintarvikeliikkeestä. Keräysaika on 15.11.-11.12.2023. Lahjakortit toimitetaan Olkkariin (Raisiontori 6, Tasalan apteekin vieressä) viimeistään 11.12.2023 klo 15.00. Keräyksen toteuttaa Raision seurakunta yhteistyössä Kohtaamispaikka Olkkarin kanssa.

Lue lisää ja lahjoita JokamielenJoulu -keräykseen.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Joulupuu -keräys

Perinteinen hyvänmielen joulukeräys, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Joulupuu-keräyksiä järjestävät vapaaehtoistyönä paikalliskeräystahot Joulupuu ry:n tukemana. Annettavan lahjan tulee olla käyttämätön (joko itse tehty tai ostettu). Myös lahjakortit ovat tervetulleita. Joulupuu julkaisee vuoden 2023 kohteet lähempänä keräyskautta.

Lisätietoja ja keräyspaikat Joulupuu -sivustolla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hyvä Joulumieli -keräys

Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti, jotka kanavoivat avun vähävaraisille lapsiperheille yhteistyössä kunnallisten toimijoiden ja seurakuntien kanssa. Keräyksen tuotolla kustannetaan lahjakortteja Keskon, S-ryhmän ja Lidl-kauppaketjujen myymälöihin. Keräykseen voit osallistua monella tavalla. Lue lisää keräyksestä ja osallistu.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Apuasi tarvitaan ympäri vuoden - lahjoita ja osallistu

Naulakko: Vaate- ja tavara-apua raisiolaisille

Voit toimittaa lahjoituksesi seurakunnan ylläpitämään Naulakkoon (Purokatu 9),  jonka kautta apu ohjataan vähävaraisille raisiolaisille. Tavaralahjoituksia otetaan vastaan keskiviikkoisin klo 9-11 ja 16.15-17. Erityistarvetta on kausivaatteille ja -jalkimille.

Lisätietoja lahjoittamisesta Naulakon omilta sivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Avustuskeskus: Apua Ukrainan sodan pakolaisille

Voit lahjoittaa vaatteita, liinavaatteita, hygieniatarvikkeita ym. Raision keskustassa toimivan Avustuskeskuksen kautta. Avustuskeskus toimii osoitteessa Raisiontori 6. 

Lisätietoja Avustuskeskukseen lahjoittamisesta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lahjoita apusi Kotimaanapu.fi -palvelun kautta

Kotimaanapu auttaa hädänalaisia suomalaisia ja Suomessa asuvia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Kotimaanavun kautta voit auttaa joko vapaaehtoistyöllä tai tekemällä rahalahjoituksen. Kotimaanavun varoin tehtävä paikallinen avustustyö toteutetaan Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien diakoniatyön kautta. Apu menee perille diakoniatyöntekijöiden välittämänä ihmiseltä ihmiselle.

Tutustu ja anna tukesi Kotimaanapu.fi -toimintaan.

Auta nuoria Suomessa ja maailmalla

Vuoden 2023 Yhteisvastuu -keräyksen teemana on Nuoret ja väkivalta. Yhteisvastuun tuotto ohjataan Aseman Lapset ry:n ja seurakuntien kautta nuorten väkivallan ehkäisyyn ja sovitteluun.

Lue lisää Yhteisvastuu -keräyksestä ja lahjoita!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lahjoita aikaasi hyvän tekemiseen

Raision seurakunnassa toimii lukuisia vapaaehtoistyön ryhmiä.  Vapaaehtoisuus voi olla monenlaista avustamista, ohjaamista ja auttamista.  
Löydä oma paikkasi auttaa ja tutustu seurakunnan vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Voit tutustua myös www.vapaaehtoistyo.fi -palveluun.Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Tämän sivun tiedot täydentyvät syys- lokakuun aikana.