Uutiset

Uutislistaukseen

Kuvassa kirkkoherra Sari Lehti ja Raision motoristien toiminnassa 1970-luvulta asti mukana olleet Seppo Soh... Kuvassa kirkkoherra Sari Lehti ja Raision motoristien toiminnassa 1970-luvulta asti mukana olleet Seppo Sohlman (vas.), Timo Tuuli ja Ilkka Saarinen suunnittelemassa kevään motoristitreffejä Viherlahteen.

Moottoripyöräilijöiden keväinen kokoontuminen Viherlahdessa 18.5.

27.4.2022 16.32

Raision seurakunnan ja moottoripyöräilijöiden 50 vuotta sitten alkanut yhteistyö jatkuu. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään Merimaskun Viherlahdessa keskiviikkona 18.5. klo 17-20 keväinen tapahtuma, joka on avoin kaikille Raision seudun moottoripyöräilijöille.

Ohjelmassa on mm. kahvitarjoilu, grillimakkaraa ja vapaata yhdessäoloa kauniissa ympäristössä meren rannalla.

Yhteistyö alkoi 50 vuotta sitten, syyskuussa vuonna 1972, kun Raision kauppalan raittiuslautakunta ja seurakunnan jengitoimikunta päättivät varata määrärahaa moottoriaskartelupajan käynnistämismenoihin. Alusta asti mukana toiminnassa oli muiden muassa Raision seurakunnan nuorisotyöntekijä Reino Merikallio. 
Ensimmäiset tilat järjestyivät seurakunnassa työskennelleen Antti Juvan luovutettua tätä käyttöä varten Frälsin alueella sijaitsevan sikalan. Kerhotiloja motoristeilla on vuosien varrella ollut eri puolilla Raisiota. Nykyisin Raision moottoripyöräkerho ry:n tilat ovat Kaanaalla ja St Martin´s Mc Club kokoontuu Friisilässä. 

Kaikki uudet ja vanhat moottoripyöräilyn ystävät koko Raision alueelta ovat lämpimästi tervetulleita keväiselle retkelle Viherlahteen! 

Moottoripyöräilijöiden kevätkokoontuminen
keskiviikkona 18.5. klo 17-20 
Merimaskun Viherlahdessa, Raision seurakunnan leirikeskuksessa
Merimaskuntie 530